Κυριακή, Αυγούστου 1

Άλλο ένα πετυχημένο τουρνουά 3Χ3 "Φ. Τσιλιμιδός" πέρασε στην ιστορία (Φωτορεπορτάζ)

Συνεχίστηκε σήμερα για δεύτερη ημέρα και ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3, το οποίο ως γνωστό ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Φώτη Τσιλιμιδού, ο οποίος πριν από 11 περίπου χρόνια έφυγε ξαφνικά, πρόωρα και τόσο άδικα από την ζωή αφήνοντας ένα μεγάλο κενό οικογένεια του, στην αθλητική δημοσιογραφία αλλά και στους φίλους του.

Οι συμμετείχαν συνολικά 16 ομάδες με 80 περίπου αθλητές που ήταν:

Τριάδα

Akumbos

Άσχετοι

Dream team

Όπως παλιά

NEΠ

Μαχητές

Τα παλτά

Λέπεδα

Daddy Tsoulfas

Ότι να' ναι

Rockets

Greek freaks

Σαρκχ B.C.

BCC 23

Τραυλός

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάβανε τους τελικούς αγώνες και το θέαμα, όπως και στους χθεσινούς προκριματικούς, ήταν πολύ όμορφο, παρά την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε στον χώρο, που παραβρέθηκε αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει το τουρνουά και να τιμήσει τη μνήμη του Φωτάρα.

Στον τελικό, που είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον, συμμετείχαν οι ομάδες Άμπαλοι (Α. Πορτελάνος, Μιχ. Κόμης, Αντ. Λιάκος) - Όπως παλιά (Χ. Καβαλλιεράτος, Λ. Κρητικός, Ι. Γεμενετζής, Δ. Γιοπάνος) και την πρώτη να είναι η νικήτρια του φετινού καλοκαιρινού τουρνουά «Φώτης Τσιλιμιδός» με σκορ 21-17.

Με την ολοκλήρωση του αγωνιστικού κομματιού του τουρνουά ακολούθησαν οι βραβεύσεις για τους νικητές και ηττημένους του τελικού.

Έτσι, ένα ακόμη επιτυχημένο τουρνουά 3Χ3, το "Φ. Τσιλιμιδός" πέρασε στην ιστορία, με τους διοργανωτές να έχουν πετύχει τον ιερό τους σκοπό, τιμώντας τη μνήμη του Φώτη με τον καλύτερο τρόπο.

Άλλωστε στα πρόσωπα των ανθρώπων του νεοσύστατου Σωματείου φαινόταν η ικανοποίηση της επιτυχίας, ενός ιδιαίτερου τουρνουά και σίγουρα ο Φώτης από εκεί ψηλά θα χαμογελάει που βλέπει ότι, οι φίλοι του δεν τον ξέχασαν και δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ!

Ραντεβού του χρόνου με καλύτερες συνθήκες!

Φωτορεπορτάζ από την 2η ημέρα του τουρνουά







































































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου