Δευτέρα, Αυγούστου 30

Πολλά χαμόγελα και μεγάλη αισιοδοξία στην σημερινή «πρώτη» της Εικοσιμίας (Φωτορεπορτάζ)

Μετά τη συγκέντρωση, εκτός γηπέδου, την περασμένη Πέμπτη 27/8, ήρθε σήμερα Δευτέρα 30/8 και η επίσημη παρουσία στο γήπεδο για την Εικοσιμία, εκεί που θα διεξαχθεί η πρώτη φάση της προετοιμασίας και ότι έχει να κάνει με την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών της.

Διοίκηση – τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για την «πρώτη» της ομάδας της Λειβαθούς, ενόψει της νέας περιόδου.

Τους ποδοσφαιριστές (έλλειπαν για διάφορους λόγους δικαιολογημένα αρκετοί) και το τεχνικό team (Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος (προπονητής) και Θοδ. Θεοδωρακόπουλος (βοηθός) υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν μέλη του Δ.Σ., με επικεφαλής τον πρόεδρο Αντώνη Χαραλαμπέλη.

Τα χαμόγελα ήταν πολλά, όπως και η αισιοδοξία στα πρόσωπα των παικτών, ότι η φετινή χρονιά θα είναι ξεχωριστή για την ομάδα και τους ίδιους.

Μοναδικός προβληματισμός, η αβεβαιότητα της συνέχειας και εμπόδιο η μάστιγα του αιώνα, ο κορονοιός.

Όμως όλοι αισιοδοξούν ότι, όλα θα κυλήσουν ομαλά, η χρονιά θα ολοκληρωθεί σε ιδανικές συνθήκες και σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει τεθεί, εξ’ αρχής.

Στην αρχή, ο πρόεδρος κ. Αντ. Χαραλαμπέλης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, ζήτησε να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα που ανέκαθεν υπάρχει στην Εικοσιμία, να είναι τυπικοί με την παρουσία τους στις προπονήσεις και τους αγώνες και να προσπαθήσουν, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, να ξαναφέρουν την ομάδα εκεί που της ανήκει.

Τελειώνοντας δήλωσε ότι, η διοίκηση και αυτός προσωπικά, θα είναι κοντά τους, τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα, ευχόμενος μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και φυσικά δεν μπορούσε να λείψει η ευχή, να πάρει τέλος η πανδημία που μας ταλαιπωρεί σχεδόν δύο χρόνια.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος, που συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας και αυτή την χρονιά, ζητώντας από όλους σεβασμό, σκληρή δουλειά, ανελλιπή παρουσία σε προπονήσεις - αγώνες, καλό κλίμα και όμορφο ποδόσφαιρο για να χαίρονται την κάθε στιγμή.

Τους ανέλυσε το πρόγραμμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, το οποίο  πρέπει να τηρηθεί αυστηρά, χωρίς απουσίες, αφού στο κομμάτι αυτό θα μπουν οι βάσεις, ώστε να κτιστεί μια δυνατή ομάδα που θα είναι έτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Στην 1η της Εικοσιμίας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά, αλλά και ο πρόεδρος της Επιτροπής της διοργανώτριας κ. Γ. Καραντινός.

Αμέσως μετά, ξεκίνησε η «πρώτη» και πήρε σειρά ο αγωνιστικός χώρος με ένα μικρό χαλάρωμα, ενώ από αύριο αναμένεται να ανέβουν οι ρυθμοί και να χυθούν ποτάμια ιδρώτα.

Εμείς, να ευχηθούμε στην ομάδα από τη Λειβαθώ, καλή επιτυχία, υγεία σε όλους και πάνω από όλα μακριά από τραυματισμούς οι ποδοσφαιριστές.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ




















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου