Τετάρτη, Απριλίου 13

Εύκολη νίκη στα Τζαννάτα για τον Αστέρα 1-6 τον Ηρακλή σε εξ' αναβολής παιχνίδι (Εικόνες)

Σε εξ’ αναβολής και εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Τζαννάτων, ο Αστέρας Ληξουρίου θα επικρατήσει εύκολα του αδύναμου και ήδη υποβιβασμένου στη Β’ κατηγορία, Ηρακλή Πρόννων με σκορ 6-1!

Αυτή ήταν η 8η φετινή νίκη της ομάδας του Σάκη Αναλυτή, που την ανεβάζει βαθμολογικά, πλησιάζοντας την Εύγερο στην 7η θέση και στους 2 βαθμούς.

Αντίθετα, για την ομάδα των γηπεδούχων θα είναι η 17η ήττα τους στη διοργάνωση.

Μια ήττα που δεν αλλάζει κάτι από τα δεδομένα της ομάδας, μιας και από την προηγούμενη αγωνιστική βρίσκεται στη Β’ κατηγορία της νέας περιόδου.

Συμπερασματικά, στα Τζαννάτα είχαμε ένα ανοικτό παιχνίδι, χωρίς σπουδαίο θέαμα, αλλά με 7 τέρματα και η νίκη της ομάδας από το Ληξούρι σίγουρα κρίνεται δίκαιη, αφού ήταν καλύτερη, ενώ είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας στο σημερινό παιχνίδι.

Τα γκολ του αγώνα

Πολύ νωρίς στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 6’, οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0, όταν ο νεαρός Χότζα που σήμερα περνάει στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, θα βρει τον Γ. Μαρούλη, έξω από την περιοχή και αυτός με ένα δυνατό, συρτό σουτ, θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Θεοδωράτου και στη συνέχεια στα δίχτυα του.

Στο 21’ ο Γ. Μαρούλης θα κερδίσει μια κόντρα, θα μπει στην περιοχή από αριστερά και με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 του Αστέρα.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας στο παιχνίδι ο Αστέρας θα κερδίσει πέναλτι.

Εκτελεί ο Γ. Μαρούλης και ο Θεοδωράτος με εντυπωσιακή στο "Γ" της εστίας του επέμβαση, θα διώξει την μπάλα.

Αυτό το 0-2 θα μείνει σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης θα έχουμε μια «καταιγίδα» τερμάτων.

Αρχικά στο 46’ οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 1-2 με ένα εκπληκτικό σουτ του Κ. Νικολετάτου να στέλνει την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Μαρκέτου και να ξαναβάζει πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι. Ήταν πραγματικά ένα εντυπωσιακό γκολ!

Η απάντηση των παικτών του Σ. Αναλυτή θα είναι άμεση και στο επόμενο λεπτό θα πετύχουν το 1-3, με ωραίο πλασέ του κορυφαίου του γηπέδου Χότζα, ύστερα από την κάθετη του Δελαπόρτα.

Στο επόμενο επίσης λεπτό, οι «πράσινοι» του Ληξουριού θα πετύχουν το τέταρτο τέρμα τους στο παιχνίδι, με αυτογκόλ του Γ. Ρασσιά, στο κόρνερ από δεξιά του Τοζάι και την μπάλα να βρίσκει στον αμυντικό του Ηρακλή και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-4.

Ο Γαβαλάς στο 69’ θα είναι ο σκόρερ του 1-5 για τον Αστέρα με νέο σουτ στην επαναφορά της μπάλας, μετά από κόντρα στα σώματα των αμυντικών στο πρώτο σουτ του Hhelili.

Τέλος, στο 87’ ο Γ. Μαρούλης θα πετύχει το 1-6 για την ομάδα του και το δικό του χατ τρικ στο παιχνίδι, μετά την πάσα του Γ. Αναλυτή.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτο και Ν. Χατζηγεωργίου.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς), Θεοδωράτος Γ., Πρίφτι, Σταθάτος Γ., Μπονάς (45’ Νικολετάτος), Ρασσιάς Σπ., Καμπίτσης, Γκιάφης, Lluka, Ριστάνης, Ρασσιάς Γ. (75’ Πετράτος), Ρώσσης.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος, Διονυσάτος (61’ Νταλάρδας), Μαρούλης Σ., Γιακουμάτος (61’ Κατσιγιάννης), Δελαπόρτας, Αναλυτής Δ. (55’ Xhelili), Γαβαλάς, Τοζάι, Αναλυτής Γ., Χότζα (55’ Shtembari), Μαρούλης Γ.

Παρακάτω Φώτο από το σημερινό παιχνίδι















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου