Παρασκευή, Απριλίου 29

ΑΟ Τσιλιβή: Δεν κατεβαίνει στα μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής – Η ανακοίνωση της ομάδας... 1 λιγότερος αντίπαλος για τον Παλληξουριακό

Από τις χαρές και τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ζακύνθου, στο σκεπτικισμό της επόμενης ημέρας βρέθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας του ΑΟ Τσιλιβή που μέσα σε λίγες ώρες υπήρξε αλλαγή δεδομένων και κοντράστ συναισθημάτων! 

Με απόφαση που πάρθηκε το βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση του ΑΟ Τσιλιβή απόφαση η ομάδα να μην κατέβει στα μπαράζ ανόδου επικαλούμενη προβλήματα που έχουν να κάνουν με τους τραυματισμούς αλλά και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των παικτών αλλά και των παραγόντων στον τουριστικό τομέα.

Αυτή η απόφαση ήταν αναπάντεχη για την ΕΠΣ Ζακύνθου η οποία βρέθηκε χωρίς να φταίει στο «καναβάτσο» καθώς ήταν υπόλογη στην ίδια την ΕΠΟ. Μετά από αυτή την απόφαση υπήρξαν κλυδωνισμοί καθώς η ΕΠΣ Ζακύνθου στράφηκε στην δευτεραθλήτρια που ήταν η Θύελλα Αμπελοκήπων η οποία για της πρόεδρου της απάντησε αρνητικά στο να αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου. 

Όλο αυτό είναι ένα πλήγμα για το ζακυνθινό ποδόσφαιρο καθώς το χάνει μια 2η εκπροσώπηση στη δυνατή του χρόνου Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η θέση αυτή μένει κενή και οι ομάδες που θα αγωνιστούν με τον ΑΟ Τσιλιβη θα παίρνουν τους βαθμούς άνευ αγώνα.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Τσιλιβη:

«Θέλουνε να ζητήσουμε συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, γιατί παρ΄ ολο που κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια δεν κατέστη δυνατόν οι μισοί ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ομάδα στα μπαράζ ανόδου, λόγω ότι δεν μπορούν να πάρουν άδεια από την καλοκαιρινή τους εργασία. Εμείς θα μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας που είναι η ανάδειξη και άλλων ταλέντων από την Ακαδημία μας. Όταν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή, υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε για το παραπάνω βήμα. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τους χορηγούς, τους ποδοσφαιριστές μας τους προπονητές μας και όλο αυτό τον υπέροχο κόσμο που στήριξε την ομάδα μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.»

Εκ του Δ.Σ.

ο Πρόεδρος

Νίκος Παπαναγιώτου

Πηγή:ioniansports.gr

Δημήτρης Πέττας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου