Παρασκευή, Απριλίου 22

Ανακοίνωση διοργανωτών του 10ου Βαλλιάνειου αγώνα δρόμου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O 10ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου είναι πλέον γεγονός. Η διοργάνωση φέτος χαρακτηρίζεται από διαφοροποιήσεις που θα ισχύουν μόνο για την τρέχουσα χρονιά, όπου  διεξάγεται εθιμοτυπικά και επετειακά και με δεδομένη την απρόβλεπτη μέχρι σήμερα εξέλιξη της πανδημίας. Συγκεκριμένα ο Αγώνας δεν διεξάγεται την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου όπως και συνηθιζόταν μέχρι τώρα αλλά την Κυριακή 1η Μάϊου. Το καθιερωμένο ραντεβού μας, στην Κεντρική πλατεία στο Αργοστόλι, δεν είναι πρωινό αλλά απογευματινό, καθώς η εκκίνηση θα δοθεί στις 18.30 ενώ οι παιδικοί αγώνες θα λάβουν χώρα μισή ώρα νωρίτερα.

Βραβεύονται μόνο οι 3εις πρώτοι άνδρες και γυναίκες τις γενικής κατάταξης ενώ οι έξι πρώτοι άνδρες και γυναίκες θα ανακοινωθούν και τιμηθούν ξεχωριστά.

Βραβεύεται επίσης η πολυπληθέστερη συμμετοχή. Δεν θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Οι αθλητές- συμμετέχοντες θα φορούν λευκά μπλουζάκια, ως προϋπόθεση συμμετοχής καθώς ο αγώνας αφιερώνεται στην ειρήνη. Οι αριθμοί θα παραληφθούν στις 17.00 από τον χώρο της πλατείας όπου θα καταγραφούν και οι αθλητές. Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής. Η διοργάνωση έχει σαν σκοπό την διάδοση ενός ηχηρού μηνύματος ομόνοιας, αλληλεγγύης αγάπης, συνεργασίας, συναγωνισμού κι όχι ανταγωνισμού. Τρέχουμε όλοι μαζί, συμπορευόμαστε αρμονικά, συνεργατικά, κατά της βίας,  για τον κοινό σκοπό της ειρήνης, της ειρήνης στον κόσμο, της ειρήνης στην ψυχή μας. 

Η διαδρομή αφορά στο γνωστό κλασσικό κομμάτι από την Βαλλιάνειο Πλατεία στην Ριζοσπαστών, προς το Ορφανοτροφείο και μετά το Φανάρι, ωστόσο φέτος δεν υπάρχει αναστροφή αλλά συνεχίζουμε έως το ύψος της διασταύρωσης προς Φαραώ, ευθεία στην οδό Λάσσης και καταλήγουμε στην πλατεία από τον ΟΑΕΔ, στο Νάπιερ, προς τον δρόμο που οδηγεί μπροστά στην πόρτα του Παλαιού Δημαρχείου. Όπως κάθε χρόνο αρωγοί και χορηγοί στην προσπάθειά μας είναι, ο Δήμος Αργοστολίου που συνδιοργανώνει παρέχοντάς μας την ηχητική κάλυψη και τον χώρο που εξυπηρετείται η γραμματεία, ο ΑΒ FOOD MARKET (κος Θεόφιλος Μιχαλάτος), το Κληροδότημα Παναγή Βαλλιάνου (η Πρόεδρος κα Ιλαριανή Τζαννετάτου και το ΔΣ), η S4S Security (κος Διονύσιος Σταθάτος), η αντιπροσωπεία του Φωκά (κος Χρήστος Φωκάς), η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας(κος Σταύρος Τραυλός) που μεσολαβεί για τα διαδικαστικά, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που ανέκαθεν μας στηρίζουν στο σύνολό τους και φέτος για 1η φορά το ΒarINSIDE στο Ληξούρι(κος Σπύρος Αδιλίνης) που θα επιληφθεί του «δώρου» έκπληξη στην πολυπληθέστερη συμμετοχή. Θα αναφερθούμε αναλυτικά στους εθελοντές και στα πρόσωπα που μας συνέδραμαν μετά το πέρας της διοργάνωσης.

Σας περιμένουμε όλους 17.00 στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου με την ελπίδα πως όλα έχουν συνέχεια, με την γνώση ότι οι αγώνες ποτέ δεν σταματούν, με την πεποίθηση πως η ειρήνη δεν είναι ελπίδα, είναι απαίτηση και με την ισχύ που μας δίνει η ένωση, γιατί…. όλοι μαζί μπορούμε! Όλοι μαζί μπορούμε, αθλητικά, οικογενειακά, ψυχαγωγικά, να μεταφέρουμε ηχηρά το μήνυμα της ειρήνης, στα λευκά, την 1η Μαιού.

Όλοι μαζί μπορούμε 10ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου 1η Μαίου, ώρα προσέλευσης 17.00

ΕΚ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ - ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου