Σάββατο, Απριλίου 9

Γκολ και θέαμα στον Καραβόμυλο.... Σάμη - Αστέρας Ληξουρίου 4-3 (Εικόνες)

Σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Καραβομύλου, διεξήχθη η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Α.Ο. Σάμης και τον Α.Ο. Αστέρα Ληξουρίου.

Το τελικό σφύριγμα από τον διαιτητή κ. Σπ. Χρηστάτο, βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με σκορ 4-3.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με εναλλαγές στο σκορ, εφτά γκολ, τρία δοκάρια και πολύ περισσότερο κρατώντας τον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, «ζεστό» μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 4’ ο Αστέρας θα να ανοίξει το σκορ. Ο Κ. Τοζάι θα βρεθεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Βαλλάτο, θα τον πλασάρει έξυπνα, με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά του γωνία για το 0-1.

Στο 11’ πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Δ. Βιτωράτου από αριστερά, θα κάνει το διαγώνιο σουτ, με την μπάλα όμως, να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 30’ θα έχουμε την ισοφάριση.

Συγκεκριμένα ο Δ. Βιτωράτος θα εκτελέσει κόρνερ από δεξιά και ο Σοφιανός με καρφωτή κεφάλια θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση και το 1-1.

Στο 32’ Ο Καψογιώργης θα κάνει το αριστερό σουτ, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα  Μαρκέτο και στη συνέχεια να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 37’ θα έχουμε την ανατροπή. Ο Δ. Βιτωράτος με εξαιρετική ατομική ενέργεια από δεξιά, θα περάσει όποιον βρει μπροστά του και με πολύ ωραία παράλληλη πάσα θα βρει τον Ι. Αμούργη και αυτός σε κενή εστία θα πετύχει το 2-1.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 62’ οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στο 3-1. Ο Ζησιμάτος με πολύ ωραία παράλληλη πάσα από αριστερά, θα βρει τον Ι. Αμούργη στην περιοχή και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ, θα δώσει «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 72’ θα έρθει και το 4-1 για τους γηπεδούχους που ουσιαστικά θα «κλειδώσουν» την 13η φετινή τους νίκη.

Ο Ζησιμάτος θα εκτελέσει πλάγιο από αριστερά με πολύ δύναμη, η μπάλα θα καταλήξει στο Ι. Αμούργη, ο οποίος με ωραίο συρτό σουτ, θα πετύχει το τρίτο του γκολ στο παιχνίδι κάνοντας παράλληλα χατ τρικ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό και συγκεκριμένα στο 73’ ο Αστέρας θα μειώσει το σκορ.

Έπειτα από μεγάλη μπαλιά, η άμυνα της Σάμης δεν θα διώξει την μπάλα, ο Κ. Τοζάι θα την κλέψει και με πολύ ωραίο αριστερό ευθύβολο σουτ, θα την στείλει στην δεξιά γωνία του Βαλλάτου για το 4-2.

Στο 85’ μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν μειώσει ακόμη περισσότερο, όταν και πάλι ο νεαρός Κ. Τοζάι,  θα σουτάρει και στην επαναφορά, μετά την απόκρουση του Βαλλάτου από πλάγια αριστερά, αλλά η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 90+5’ θα έχουμε το τελικό 4-3. Ο Γαβαλάς θα πιέσει την άμυνα της Σάμης, θα κλέψει την μπάλα και αποφεύγοντας τον Βαλλάτο, θα μειώσει την διαφορά στο ένα γκολ.

Αμέσως μετά θα έχουμε την λήξη του αγώνα.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Αγγ. Βουτσινά και Ν. Καναλλάτο.

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Βαλλάτος, Καψογιώργης, Πολυχρονάτος, Κ. Βιτωράτος, Καβαλλιεράτος (89’ Σιφνάκης), Μετάι, Δελλαπόρτας (64’ Ι. Δρακουλόγκωνας), Σοφιανός, Ζησιμάτος, Δ. Βιτωράτος (69’ Κλαουδάτος), Ι. Αμούργης (89’ Σπυράτος).

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος, Xhelili, Νταλάρδας, Γιακουμάτος, Στ. Μαρούλης, Σινάι (34’ λ.τ. Shetembari), Δελαπόρτας (63’ Κατσιγιάννης), Γαβαλάς, Τοζάι, Γ. Αναλυτής (79’ Αραβαντινός), Γ. Μαρούλης (79’ Χότζα).

Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι











Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου