Κυριακή, Απριλίου 17

Πρωταθλητής στην Κ-14 ο Α.Ο. Εικοσιμίας.... 3-1 στον τελικό τον Α.Ο. Ερύσσου

Με τον μικρό και μεγάλο τελικό συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε, σήμερα Κυριακή 17/4 το πρωί, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το πρωτάθλημα Κ-14 περιόδου 20121-2022.

         

Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Παλληξουριακός  0-1


Αρχικά και στον πρώτο χρονικά αγώνα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Παλληξουριακός θα επικρατήσει των Διλινάτων στον μικρό τελικό με σκορ 1-0 και θα κατακτήσει την 3η θέση στο πρωτάθλημα Κ-14 περιόδου 2021-2022.

Αντίθετα, η ομάδα των Διλινάτων θα τερματίσει στην 4η.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου έγινε ένας πολύ ωραίος μικρός τελικός μεταξύ δύο ισάξιων ομάδων. 

Σκόρερ

32’  0 – 1   Δευτεραίος Σ.

Διαιτητής ο κ. Ν. Καναλλάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Β. Θωμά.

Οι συνθέσεις

Διλινάτα:(Χρ. Τζωρτζάτος), Παγουλάτος, Ζουμπούλης, Κοκκόσης (42' Μιχόπουλος Κ.), Λαμπρόπουλος, Καππάτος Α., Καππάτος Ηλ., Κοσμάτος, Βαρουξής (61' Τζιντόλι), Μιχόπουλος Π. (51' Τσονίδης), Γκορέϊα.

Παλληξουριακός:(Γ.Ζάβαλης), Βλάχος, Λυκούδης, Πυλαρινός, Φαρακλός, Σινάι, Ζάβαλης, Νικολακάκης (64' Ρουχωτάς), Τζουγανάτος, Σωτήρας, Αλιβιζάτος (52' Πετεινάτος), Ζερβός.

         

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Ερύσσου  3-1

Στη συνέχεια, στο ίδιο γήπεδο ακολούθησε ο μεγάλος τελικός, μεταξύ Α.Ο. Εικοσιμίας – Α.Ο. Ερύσσου, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι το οποίο ανέδειξε νικήτρια και κατά συνέπεια πρωταθλήτρια 2021-2022 την ομάδα της Λειβαθούς με σκορ 3-1.

Έτσι, είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο κατακτήσεων, αφού σε τρία που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα, είναι πρωταθλήτρια και στις τρεις συμμετοχές της (2019-2020-2022... το 2021 δεν έγινε)!

Η ομάδα του Α.Ο. Ερύσσου, που στάθηκε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ, μετά από αυτή την ήττα θα τερματίσει στην δεύτερη και πολύ τιμητική θέση της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος Κ-14.

Σκόρερ

32’  0 – 1   Δευτεραίος Σ.

40'  1 - 1  Χοτζάι Α.

49'  2 - 1  Σταμένης Δ.

68'  3 - 1  Αλυσανδράτος Δ.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Ν. Καναλλάτο.

Οι συνθέσεις

Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Αλεξανδράτος, Πολλάτος (68' Αραβαντινός), Αλιβιζάτος, Πλατανίτης (68' Ματιάτος), Κοκκόσης Κ. (62' Βασιλάτος), Αλυσανδράτος, Σταμένης, Βλάντι, Θεοδωράτος, Χοτζάι (68' Μπάλας), Βουτσινάς (62' Κοραμπάτος).

Έρυσσος:(Κ. Κουγιανός), Κατσαμπούμι, Παπαδάτος, Μπαλτσαβιάς (63' Gremi), Παπαβασιλείου, Μπραχάι (63' Αντύπας), Κανάτσι (63' Γρηγοράτος), Ελμαζάι (58' Xhelaj), Παπαλεξάτος, Delaj, Σινάι, Δευτεραίος.

         

* Τις απονομές των μεταλλίων στις ομάδες του μικρού τελικού έκανε ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. κ. Γερ. Καραντινός.

* Στις ομάδες του τελικού τα μετάλλια έδωσε η αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Α. Τουλιάτου, ενώ το κύπελλο του πρωταθλητή παρέδωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας κ. Θέμης Βαλσαμής.

* Τέλος να αναφέρουμε ότι τους δυο αγώνες παρακολούθησε αρκετός κόσμος που μάλιστα χειροκρότησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, τόσο στον μικρό, όσο και στο μεγάλο τελικό!

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στη πρωταθλήτρια με το απόλυτο ομάδα του Α.Ο. Εικοσιμίας.

         
Η τελική κατάταξη
(Play offs)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο.  Εικοσιμίας

2.

Α.Ο.  Ερύσσου

3.

Α.Ο.  Παλληξουριακός

4.

Α.Ο.  Διλινάτα

Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα σημερινά παιχνίδια

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου