Τετάρτη, Απριλίου 20

Η Εθνική ομάδα στίβου έρχεται στην Κεφαλονιά

Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός θα λάβει χώρα σε λίγες ημέρες στην Κεφαλονιά: 

Η Εθνική ομάδα στίβου, σπριντ και σκυταλοδρομιών, έρχεται για πρώτη φορά στο νησί μετά από πρόσκληση της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας.

Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των δρόμων ταχύτητας,  όπως η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, ο Παναγιώτης Τριβυζάς και πολλοί άλλοι, θα κάνουν προετοιμασία στο Δημοτικό στάδιο Ληξουρίου 7 με 13 Μαΐου και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Αργοστόλι για να αγωνιστούν στο Διεθνές Μίτινγκ ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2022.

Η προπονητική συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας με την υποστήριξη του Δήμου Ληξουρίου. 

Το καμπ εντάσσεται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του ΣΕΓΑΣ, το οποίο υπεγράφη πριν λίγες ημέρες από την Περιφερειάρχη κ. Ρόδη Κράτσα και την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Σοφία Σακοράφα.

Η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας θα ήθελε να συγχαρεί τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Σταύρο Τραυλό για αυτή την πρωτοβουλία και να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Ενότητα για τη συμβολή της στην προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών διοργανώσεων και των αθλητικών υποδομών του νησιού μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου