Σάββατο, Απριλίου 23

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία ο αγώνας παλαιμάχων Ανωποταμιακού - Κατωποταμιακού στο Ληξούρι

Συνεπείς στο ραντεβού τους για άλλη μια χρόνια, Πανωποταμιακός – Κατωποταμιακός στο καθιερωμένο πια παιγνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου δεν έχει καμιά απολύτως σημασία, απλά για την ιστορία το αναφέρουμε, βρήκε νικητή σε έναν αμφίρροπο και ισορροπημένο παιγνίδι, τον Κατωποταμιακό ύστερα με το χορταστικό σκορ των 4-2 τερμάτων, χάρις στον MVP και πρωταγωνιστή του ματς και τα δύο γκολ που πέτυχε, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του και συγκεκριμένα τον Νυν ποδοσφαιριστή του Παλληξουριακού Λουλούδα Γιώργο.

Στο πρώτο ημίχρονο, υπήρχε πάρα πολύ καλός ρυθμός στο ματς και στο 20’ ο Λουλούδας με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το σκορ στο 1-0 για τον Κατωποταμιακό.

Άμεση ήταν η απάντηση για τους τυπικά φιλοξενούμενους, που με μια μπαλιά ασίστ του Ζερβού θα πεταχτεί ο Μαρκέτος προ του Διον. Βλάχου και με ψύχραιμο πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1 για τον Ανωποταμιακό

Στο 35’ με ένα εξαιρετικό σκαστό σουτ του Λουλούδα, μέσα από την περιοχή η μπάλα θα καταλήξει στη γωνία του Παναγή Βλάχου για να γράψει το 2-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο έγιναν όλα, πάρα πολύ καλό θέαμα και άλλα τρία γκολ. Μάλιστα με το που ξεκίνησε το ματς ο Πανωποταμιακός ανέβασε στροφές και πίεζε από την αρχή για την ισοφάριση.

Σημαντικές ευκαιρίες χάθηκαν από τους Καμινάρη, Ζερβό και Μαρκέτο.

Στο 55’ μετά από εξαιρετική προσπάθεια θα κερδίσει πέναλτι ο Μαρκέτος σε ανατροπή από τον Βλάχο.

Την εκτέλεση θα την αναλάβει ο Βικ. Αραβαντινός με την μπάλα όμως, να καταλήγει στο δοκάρι.

Στο 60’ νέο πέναλτι για τον Ανωποταμιακό μετά από ανατροπή του Ζέρβου.

Την εκτέλεση θα αναλάβει αυτή την φορά ο Παπαϊωάννου με την μπάλα να καταλήγει στο "Γ" της εστίας και να ισοφαρίζει σε 2-2.

Από εκεί και πέρα ακολούθησαν άλλα 2 γκολ για τον Κατωποταμιακό που ανέβασε ρυθμούς και με πρωταγωνιστή τον επανεμφανιζόμενο μετά από αρκετά χρόνια Γ. Λουκέρη, ο οποίος ζει πλέον μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αυστραλία, μετρά από σέντρα του Λουλούδα και εξαιρετική κεφαλιά ψαράκι, που μόνο αυτός ξέρει να σκοράρει με αυτόν τον τρόπο, θα γράψει το 3-2.

Το τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε πάρα πολύ η ομάδα του Πανωποταμιακού, αλλά βρέθηκε μπροστά σε έναν Διον. Βλάχο από τα παλιά και να πραγματοποιεί τρεις θεαματικές αποκρούσεις!!

Στο 75’ ο Πανταζάτος διαμόρφωσε σε κόντρα επίθεση το τελικό 4-2 με ψύχραιμο εντυπωσιακό πλασέ.

Ανωποταμιακός: Μαρούλης Γιάννης, Ζερβός Ηλίας, Βλάχος Παναγής, Μεσσάρης Γεράσιμος, Αναλυτής Θεοδόσης, Σαβράμης Νεκτάριος, Καμινάρης Δημήτρης, Μαρκέτος Παναγής, Αραβαντινός Βικέντιος, Παπαϊωάννου Παναγής.

Κατωποταμιακος: Βλάχος Διονύσιος, Λουκέρης Γιώργος, Σολωμός Νίκος, Αδειλίνης Χρήστος, Μαρκέτος Θωμάς, Πανταζάτος Ανδρέας, Κατσαΐτης Γεράσιμος, Ανδρίτσης Μαρίνος, Λουλούδας Γιώργος.

Δήλωση των διοργανωτών:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ληξουρίου για την παραχώρηση του γηπέδου, τον Φίλο Βαγγέλη για το φτιάξιμο των γραμμών το κούρεμα και βρέξιμο του γηπέδου, τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας Παλληξουριακού Α.Ο. και του Αστέρα Α.Ο. για την παραχώρηση υποδημάτων, ένδυσης και μπάλες καθώς και το χορηγό αυτού του παιγνιδιού το κατάστημα "Φίλαθλος".

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον γιατρό και αντιδήμαρχο Αθλητισμού κύριο Γαλέμπ Ντιουανί που βρέθηκε δίπλα μας και μας βοήθησε με την παρουσία του για την ασφάλεια μας.

Και του χρόνου να είμαστε καλά και καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία».

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου