Τρίτη, Απριλίου 19

Την Μ. Παρασκευή 4:30 μ.μ. στο Ληξούρι ο παραδοσιακός αγώνας Ανωποταμιακός - Κατωποταμιακός

Έχει γίνει θεσμός πλέον και μετά από δύο χρόνια σε υποχρεωτική αναστολή, λόγω του covid θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο παραδοσιακός αγώνας της Μεγάλης Παρασκευής 22 Απριλίου 2022, ανάμεσα στους παλαίμαχους του Ανωποταμιακού και αυτών του Κατωποταμιακού στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι.

Είναι ένα πολύ παλιό έθιμο της περιοχής και πιστοί στο ραντεβού τους οι νέοι, προσπαθούν να το αναβιώσουν και να το κρατήσουν ζωντανό.

Οι ομάδες, θα συγκεντρωθούν στο Δημοτικό Ληξουρίου «Α.Ο. Παλληξουριακός» με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 4 και 30 το απόγευμα.

Οι ομάδες διαμορφώνονται ανάλογα το που είναι οι κατοικίες διαμονής των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα αυτοί που μένουν πάνω από το ποτάμι (Ανωποταμίτες), θα φορέσουν την φανέλα του Πανωποταμιακού και όσοι κάτω από αυτό (Κατωποταμίτες) του Κατωποταμιακού!

Σκοπός του συγκεκριμένου αγώνα, τότε και τώρα, ήταν και είναι να παραμείνουν ζωντανές οι φιλίες και το ευ αγωνίζεσθε, παράλληλα με την άθληση.

Ανωποταμίτες - Κατωποταμίτες καλούν όλους τους φίλους του Ληξουριώτικου ποδοσφαίρου να παραβρεθούν στον Άγιο Αντώνη, να στηρίξουν την προσπάθεια τους, να γνωρίσουν αλλά και να θαυμάσουν, τα «αστέρια» του Ληξουριώτικου ποδοσφαίρου και να απολαύσουν όμορφο θέαμα, όπως άλλωστε γίνεται κάθε φορά από τους παικταράδες του παρελθόντος.

Τα σπουδαία ονόματα που συμμετέχουν το εγγυούνται.

Όλοι λοιπόν την Μ. Παρασκευή στον Άγιο Αντώνη!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου