Σάββατο, Ιουνίου 8

1η Αθλοεσπερίδα 2024 από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου

Η 1η ΑΘΛΟΕΣΠΕΡΙΔΑ 2024 πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Ληξουρίου. 

Εμπνευστής και οργανωτής ο γυμναστής του σχολείου μας κ. Γεράσιμος Μωραΐτης, που με τη βοήθεια του συλλόγου διδασκόντων εξασφάλισε την επιτυχία της εκδήλωσης! 

Την έναρξη προσφώνησε η διευθύντρια του σχολείου μας κα Γερασιμούλα Θεοτοκάτου, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε η κα Δώρα Τρωγάδα, που με το μπρίο της έδωσε μια ξεχωριστή νότα. 

Η αρχή έγινε από τους μαθητές της ΣΤ´ τάξης με ένα εντυπωσιακό χορευτικό δρώμενο εμπνευσμένο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και υπό τις οδηγίες των δασκάλων κας Μαρίνας Διαμαντή και κας Μαίρης Κουρούκλη. 

Η εκδήλωσή μας συνεχίστηκε με παιχνίδια και αθλητικές δραστηριότητες, που εκτός από τα παιδιά, για πρώτη φορά, συμμετείχαν και πολλοί γονείς. 

Για το τέλος είχαμε παραδοσιακούς χορούς από τους μαθητές των Έ και Στ´ τάξεων, υπό τις χορευτικές οδηγίες της κας Ευδοξίας Κρικώνη, της κα Μαρίνας Διαμαντή και της κα Μαίρης Κουρούκλη. 

Σημαντικός αρωγός της εκδήλωσης ήταν και το Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που προσέφερε έναν υγιεινό μπουφέ, με φρέσκα φρούτα και χειροποίητες φρουτοσαλάτες απ´ το κατάστημα «κήπος της Γεσθημανής», σπιτικούς χυμούς και κέικ.

Ραντεβού όλοι μαζί του χρόνου με πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου