Σάββατο, Ιουνίου 29

Εντυπωσιακό θέαμα στην σημερινή 1η ημέρα του 34ου Kefalonia International Gym Festival «Άννα Πολλάτου» στο Ληξούρι

Μετά την χθεσινή εντυπωσιακή τελετή έναρξης στο Αργοστόλι, σειρά πήρε το Ληξούρι, σήμερα Παρασκευή 28/6, όπου στις 8 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση των ομάδων, του 34ου Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου», με το θέαμα να ενθουσιάζει τους φίλους της Γυμναστικής που είχαν γεμίσει το χώρο.

Τα προγράμματα ήταν εντυπωσιακά με καταπληκτικές χορογραφίες που καθήλωσαν τους θεατές που καταχειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των τμημάτων.

Στην αρχή ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Επτανήσων και της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Σταύρος Μπασιαρδής, έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό ευχαριστώντας τον Δήμο Ληξουρίου, αλλά και τον κόσμο για την παρουσία του. 

Χαιρετισμό επίσης και ένα καλωσόρισμα στις αποστολές που συμμετείχαν, απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ληξουρίου κ. Χρ. Βολτέρας, ο οποίος κήρυξε την έναρξη του 34ου φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ θα συνεχιστεί, αύριο Σάββατο 29 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στη Σάμη και συγκεκριμένα στο χώρο του Λιμεναρχείου.

Να θυμίσουμε εδώ ότι, διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τους Δήμους Αργοστολίου – Ληξουρίου - Σάμης, ενώ το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.).

Παρακάτω εικόνες από τη σημερινή 1η ημέρα



















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου