Σάββατο, Ιουνίου 8

Με επιτυχία και κοινωνικά μηνύματα ξεκίνησε σήμερα το πρωί το τουρνουά 3Χ3 Streetball

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε σήμερα, πρωί – απόγευμα στα ανοικτά γήπεδα Μπάσκετ του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, αλλά και στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου"Αντώνης Τρίτσης", το τουρνουά 3Χ3 Streetball ΟΠΑΠ, "Τάπα στη βία και στο ρατσισμό".

Είναι μία διοργάνωση του ΠΣΑΚΚ μαζί με τον ΕΣΑΚΕ, το "Όραμα Ελπίδας", το "Τζάμπολ Αγάπης", την Ε.Π.ΑΘΛ.Α, και του Δήμου Αργοστολίου, ενώ χορηγοί είναι οι ΟΠΑΠ, ΕΚΟ, SPALDING, FILA και ΙΚΕΑ.  

Τους αθλητές καλωσόρισαν ο αντιδήμαρχος Δήμου Αργοστολίου κ. Σπ. Σαμούρης και ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ κ. Λίνος Χρυσικόπουλος, οι οποίοι ευχήθηκαν καλά παιχνίδια.

Παρών επίσης έδωσαν, ο πρώην μπασκετμπολίστας των Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού Γ. Σκροπολίθας, ο Κεφαλονίτης προπονητής Παν. Ματιάτος, αλλά και πολλοί φίλοι του αθλήματος στο νησί.

Εκτός του αγωνιστικού μέρους και της χαράς του παιχνιδιού, μέσω του συγκεκριμένου τουρνουά, μεταφέρονται και μηνύματα κοινωνικού χαρακτήρα, ενάντια της βίας και του ρατσισμού, ενώ επιδίωξη των διοργανωτών είναι να φέρουν περισσότερο κόσμο κοντά στο άθλημα και στον αθλητισμό γενικότερα.

Το πρόγραμμα των αγώνων στη συνέχεια:

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή 9/6 πρωί 10:00 – 14:00 και θα ολοκληρωθεί απόγευμα 17:00 – 20:30

Στη σημερινή πρεμιέρα, παρά την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε, παρακολουθήσαμε όμορφους αγώνες και διαγωνιστικά παιχνίδια με πολλά δώρα για τους νικητές, ενώ όσο περνούν οι ώρες και ιδιαίτερα την ήμερα των τελικών, το θέαμα αναμένεται υψηλό.

Όλοι οι συμμετέχοντες, μικροί και μεγάλοι ηλικιακά, έδειχναν χαρούμενοι και χαμογελαστοί από τη συμμετοχή τους, ενώ είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά σε σπουδαίους ανθρώπους του μπάσκετ.

Έτσι έκλεισε με μεγάλη οργανωτική επιτυχία, αλλά και συμμετοχές η πρώτη ημέρα του τουρνουά και το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο το πρωί στις 10:00 στον ίδιο χώρο.

Σε λίγο μεγάλα φωτορεπορτάζ από τη σημερινή 1η ημέρα

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου