Τετάρτη, Ιουνίου 5

Αναχωρεί αύριο για Πορτογαλία και το Euro Winners Cup & Challenge 2024 ο Α.Ο. Κεφαλληνία

Αύριο το μεσημέρι αναχωρεί για την Ναζαρέ της Πορτογαλίας, η ομάδα beach soccer του Α.Ο. Κεφαλληνία, όπου στην συγκεκριμένη πόλη θα διεξαχθεί το Euro Winners Cup & Challenge 2024 ανδρών – γυναικών και αμέσως με την άφιξη της θα πραγματοποιήσει την πρώτη της επίσημη προπόνηση σε Πορτογαλικό έδαφος.

Η αποστολή θα φιλοξενηθεί, όπως πάντα στο Ξενοδοχείο "7 θάλασσες", αφού έχει αναπτυχθεί μια πολύ καλή σχέση φιλίας, μεταξύ των ανθρώπων του πανέμορφου ξενοδοχείου και της Ελληνικής αποστολής.

Την αποστολή συνοδεύουν ο πρώην αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και πρόεδρος του Α.Ο. Κεφαλληνία κ. Βαγγέλης Μαζαράκης με τον παίκτη - προπονητή της κ. Θεόφιλο Τριανταφυλλίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών βασικών ποδοσφαιριστών του.

Να σημειώσουμε ότι, η Κεφαλονίτικη ομάδα είναι αμιγώς Ελληνική, χωρίς προσθήκες αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, με στόχο να βοηθηθεί η Εθνική μας ομάδα.

Ο Α.Ο. Κεφαλληνία θα κάνει πρεμιέρα την Παρακευή 7/6 και ώρα 16:45, με αντίπαλο τη Σικελική ομάδα "Naxos" και θα ακολουθλήσουν αυτά του Σαββάτου 8/6 - ώρα 15:30 με την Sesimbra και την Κυριακή 9/6 - ώρα 16:00 με την Clube Chelas. 

Η ομάδα του Θ. Τριανταφυλλίδη διατηρεί πολλές πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Τέλος, όπως μας ανέφερε ο κ. Μαζαράκης, η ομάδα του Α.Ο. Κεφαλληνία δεν έχει επιχορηγηθεί από κανέναν και το κόστος της συμμετοχής της βαρύνει την ομάδα και τον ίδιο!

Να ευχηθούμε στον Α.Ο. Κεφαλληνία, καλή επιτυχία και πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro!

Αυτοί αποτελούν την ομάδα:

Λέτο

Γκρίτζαλης

Ευγενίου

Κατσούλης

Τσιάκαλος

Τσέργας

Καρακάσης

Τριανταφυλλίδης

Φάρος

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου