Πέμπτη, Ιουνίου 13

Σπουδαία επιτυχία για τον Α.Ο. Κεφαλληνία..... 5ος στο Euro Winners Cup & Challenge στη Ναζαρέ της Πορτoγαλίας!!! (Εικόνες)

Έγραψε ιστορία ο Α.Ο. Κεφαλληνία στο Euro Winners Cup & Challenge που διεξάγεται στην πόλη Ναζαρέ στην Πορτογαλία, αφού κατέκτησε την 5η θέση της τελικής κατάταξης, επικρατώντας σήμερα το πρωί της Βελγικής F.C. Genappe με σκορ 4-3.

Μία τεράστια επιτυχία για της ομάδα της Κεφαλονιάς, που παρουσιάστηκε πολύ ποιοτική, καταθέτοντας παράλληλα ψυχή στην άμμο, σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Η ομάδα μας, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Πορτογαλία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και επιστρέφει με υπερηφάνεια στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Εδώ και πάλι πρέπει να αναφέρουμε ότι, οι αρμόδιοι πρέπει να δουν σοβαρά την κατασκευή ενός γηπέδου beach soccer, προκειμένου η ομάδα μας να έχει τη δική της έδρα και να μπορεί να προπονείται με ιδανικές συνθήκες σε αυτή και όχι να ψάχνει περιπλανώμενη κάποιο γήπεδο στην πρωτεύουσα!

Τέλος, αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. της ομάδας, ιδιαίτερα στον πρόεδρο – χορηγό της κ. Ε. Μαζαράκη, τον αξιόλογο προπονητή της Θ. Τριανταφυλλίδη και όλα τα παιδιά για αυτή την τεράστια επιτυχία τους!

Τα γκολ της σημερινής σπουδαίας νίκης της ομάδας μας πέτυχαν οι Τσέργας - Κατσούλης - Τριανταφυλλίδης και Γκρίτζαλης από 1.

Η σύνθεση της ομάδας μας απέναντι στη Βελγική F.C. Genappe

Α.Ο. Κεφαλληνία:(Θ. Τριανταφυλλίδης), Λέτσο, Γκρίτζαλης, Ευγενίου, Κατσούλη, Τσιάκαλος, Τσέργας, Καρακάσης, Τριανταφυλλίδης, Φάρος.

Παρακάτω φώτο




















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου