Παρασκευή, Ιουνίου 28

Εντυπωσιακή τελετή έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κεφαλονιάς

34ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, 27-30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Με τρόπο θεαματικό άνοιξε η αυλαία του 34ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής στην Κεντρική Πλατεία του Αργοστολίου το βράδυ της Πέμπτης. 

Υπέροχα ήταν τα προγράμματα που παρουσίασαν οι αθλήτριες του διοργανωτή Συλλόγου Α.Γ.Σ. Επτανήσων "Κεφαλονιά" και  δίκαια απέσπασαν το χειροκρότημα των πολυάριθμων θεατών. 

Την Έναρξη του Φεστιβάλ κήρυξε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς - Ιθάκης κ. Σωτήρης Κουρής ο οποίος τόνισε: "Το Φεστιβάλ αυτό είναι η χαρά των παιδιών, αλλά και όλων των συμμετεχόντων εδώ και 34 χρόνια. Συγχαρητήρια στον διοργανωτή σύλλογο Α.Γ.Σ. Επτανήσων "Κεφαλονιά", στο Διοικητικό Συμβούλιο και την Οργανωτική Επιτροπή. 

Εμείς ως Περιφέρεια Ιονίων Νήσων πάντα στηρίζουμε τη σπουδαία αυτή διοργάνωση. Είναι τιμή για όλους μας που το Φεστιβάλ αυτό φέρει το όνομα της Άννας Πολλάτου. Της κορυφαίας αθλήτριας και Ολυμπιονίκου την οποία θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους αθλούμενους. 

Είμαστε σίγουροι ότι και η εφετινή διοργάνωση θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία".

Από την πλευρά του ο Υπεύθυνος της Οργανωτικής Επιτροπής και επί σειρά ετών Πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου κ. Σταύρος Μπασιαρδής δήλωσε:

"Ξεκινάμε με χαρά για άλλη μία χρονιά. Κάνουμε αυτό το Φεστιβάλ ανελλιπώς από το 1988, με εξαίρεση τα χρόνια του φονικού ιού. Είναι το μοναδικό αυτής της μορφής σε όλη τη χώρα, γι` αυτό και έχει αγαπηθεί απ` όλους. 

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους στους χώρους άθλησης, προκειμένου να αθληθούν, αλλά και να χαρούν τη μαγεία του Αθλητισμού. 

Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και τους Δήμους του νησιού για την πολύτιμη στήριξή τους. Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη στα παιδιά, αυτά είναι οι πρωταγωνιστές. 

Χαίρομαι, επίσης, πολύ που βλέπω παλιές αθλήτριες του συλλόγου που τώρα είναι γονείς να φέρνουν τα παιδιά τους, για να χαρούν και αυτά το μεγαλείο της Γενικής Γυμναστικής και του Μαζικού Αθλητισμού".

Το Φεστιβάλ μεταφέρεται την Παρασκευή στις οκτώ το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου, όπου θα γίνει η πρώτη παρουσίαση των ομάδων. Το Σάββατο θα γίνει η δεύτερη παρουσίαση στη Σάμη και πάλι στις οκτώ το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου