Τετάρτη, Ιουνίου 12

Ν.Ο.Κ.Ι.: Συγχαρητήρια στην αθλήτρια μας Αναστασία Κουενε - Γερολυμάτου

Σήμερα (Σ.Σ. χθες) Τρίτη 11/06/2024 τερμάτισε στον Αγ. Νικόλαο της Ζακύνθου η μεγαλύτερη σε ηλικία (86 ετών) αθλήτρια ιστιοπλοΐας του Ομίλου μας ΝΟΚΙ, Αναστασία Κουενε - Γερολυμάτου.

Ξεκίνησε στις 14.10 από την Παραλία Κορώνι και με το Windsurf της κάλυψε την απόσταση των 10,35 νμ. σε 4 και 1/2

ώρες!!

Ο όμιλός μας εκφράζει στην Αθλήτριά του τα θερμά του συγχαρητήρια.

Στο λιμάνι την καλωσόρισε μια εκπρόσωπος του Δήμαρχου Ζακύνθου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Αναστασία είχε διασχίσει τον διάπλου Σκάλα Κεφαλονιάς – Κυλλήνη (18νμ.) το 2020 και καταγράφτηκε στο βιβλίο Guiness για αυτό το κατόρθωμά της.

Η όλη διοργάνωση έγινε υπό την Αιγίδα και την έμπρακτη συμμετοχή του Δήμου Αργοστολίου και ιδιαίτερα του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Γιάννη Τζωρτζάτου, το δε συνοδευτικό Σκάφος ήταν χορηγία της Εταιρείας KEFALONIABOATRENTALS.

Στο σκάφος συνοδείας Κυβερνήτης ήταν το μέλος του Ομίλου μας Γιώργος Βλάχος και επέβαιναν ο Γιατρός  Ανδρέας Τσιμάρας, ο ναυαγοσώστης Φιλάρετος Τζωρτζάτος, ο Τεχνικός Σύμβουλος της Αναστασίας Δημήτρης Δεληγιάννης το συνεργείο του Inkefalonia και  μια εικονολήπτρια από την Αγγλία με την μεταφράστριά της

Και πάλι Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν και κυρίως στην Αναστασία, που απέδειξε και πάλι ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός!

Το Δ.Σ. του ΝΟΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου