Τετάρτη, Ιουνίου 12

Μεγάλη νίκη 8-6 την CD Alfarin ο Α.Ο. Κεφαλληνία στο Euro Winners Cup και τις θέσεις 5-8... Αύριο για την τελική 5-6 (Εικόνες)

Επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες ο Α.Ο. Κεφαλληνία, αφού στο σημερινό του παιχνίδι για τις θέσεις 5-8 του Euro Winners Cup & Challenge 2024 που διεξάγεται στην Ναζαρέ, με αντίπαλο την Πορτογαλική CD Alfarin, θα πάρει μια μεγάλη, όσο και δίκαιη νίκη με σκορ 8-6, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, απέναντι σε μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα!

Πλέον, αύριο το πρωί 11:30 θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι, επί Πορτογαλικού εδάφους με στόχο να διεκδικήσει την 5η και πολύ τιμητική θέση του Euro Winners Cup & Challenge με αντίπαλο την Βελγική F.C. Genappe!

Για όσους δεν κατάλαβαν μιλάμε για την 5η θέση σε Euro Winners Cup.

Θα είναι μία τεράστια επιτυχία, για την ομάδα του Ε. Μαζαράκη και Θ. Τριανταφυλλίδη, αλλά και όλων των παιδιών, τα οποία κάνουν κατάθεση ψυχής στην καυτή άμμο της Ναζαρέ!

Τα γκολ της σημερινής σπουδαίας νίκης της ομάδας μας πέτυχαν οι Φάρος 3 - Κατσούλης 2 και Λέτσο - Τσιάκαλος - Τριανταφυλλίδης από 1.

Συγχαρητήρια σε όλο το team!

Η σύνθεση της ομάδας μας απέναντι στην CD Alfarin

Α.Ο. Κεφαλληνία:(Θ. Τριανταφυλλίδης), Λέτσο, Γκρίτζαλης, Ευγενίου, Κατσούλη, Τσιάκαλος, Τσέργας, Καρακάσης, Τριανταφυλλίδης, Φάρος.

Παρακάτω φώτο









Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου