Τρίτη, Ιουνίου 11

Άτυχος ο Α.Ο. Κεφαλληνία στην Πορτογαλία. Ήττα 5-4 από την GD Uniao Ericeirense.... Αύριο για τις θέσεις 5-8 με CD Alfarin

Άτυχος θα σταθεί ο Α.Ο. Κεφαλληνία, αφού στο σημερινό του παιχνίδι για την φάση των "8" του Euro Winners Cup & Challenge 2024, που διεξάγεται στην Ναζαρέ με αντίπαλο την Πορτογαλική GD Uniao Ericeirense, θα γνωρίσει την ήττα στις λεπτομέρειες με σκορ 5-4!

Η ομάδα μας, σε ένα συγκλονιστικό και θεαματικό παιχνίδι, παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα, τύχη και καλούς, ιδιαίτερα οι Βραζιλιάνοι, ποδοσφαιριστές. Πάλεψε στην καυτή άμμο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει μία νέα πρόκριση.

Σίγουρα, η παρουσία της στη διοργάνωση είναι εντυπωσιακή, έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αυτό είναι μία παρακαταθήκη για το μέλλον της.

Μία ομάδα από την οποία απουσίαζαν βασικοί ποδοσφαιριστές, ενώ και η προετοιμασία δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ο coach Θ. Τριανταφυλλίδης, μιας και δεν έχει γήπεδο να προπονηθεί.

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι, στην Πορτογαλία μας εκπροσωπεί σαν νησί και ως χώρα αξιοπρεπέστατα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και χορηγό της κ. Β. Μαζαράκη, στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στο προπονητή κ. Θ. Τριανταφυλλίδη.

Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Ευγενίου – Γκρίτζαλης – Τριανταφυλλίδης – Κατσούλης.

Η σύνθεση της ομάδας μας απέναντι στη GD Uniao Ericeirense

Α.Ο. Κεφαλληνία:(Θ. Τριανταφυλλίδης), Λέτσο, Γκρίτζαλης, Ευγενίου, Κατσούλη, Τσιάκαλος, Τσέργας, Καρακάσης, Τριανταφυλλίδης, Φάρος.

Το όνειρο για τον Α.Ο. Κεφαλληνία μπορεί να τελείωσε εδώ, όσον αφορά το κάτι παραπάνω και την 4αδα, όμως στη συνέχεια θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα, αφού αύριο στις 16:45 θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8 της τελικής κατάταξης με αντίπαλο την Πορτογαλική CD Alfarin.

Παρακάτω φώτο








Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου