Τετάρτη, Ιουνίου 19

Επιστροφή στην Κεφαλονιά για τον Γ. Ζαχαριάδη - Έτρεξε Φισκάρδο - Σκάλα (Εικόνες)

Σήμερα Τρίτη 18/6, αφήνοντας πίσω του τη Λευκάδα "πάτησε" Κεφαλονιά ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Γιώργος Ζαχαριάδης, συνεχίζοντας τη συμβολική διαδρομή που τρέχει, τιμώντας τα 160 χρόνια από την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα, σήμερα έφτασε στο Φισκάρδο και αμέσως ξεκίνησε την περιμετρική διαδρομή του νησιού μας.

Ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι όλης της προσπάθειας στα Επτάνησα και μάλιστα σε άσχημες καιρικές συνθήκες, λόγω της υπερβολικής θερμοκρασίας και υγρασίας.

Σήμερα έκανε τη διαδρομή από Φισκάρδο, και μέσω των χωριών της Ερύσσου, Κομητάτων, Αγίας Ευφημίας, Σάμης, Πόρου, έφτασε στη Σκάλα. Μία απόσταση 80 χλμ.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος θα συνεχίσει το υπόλοιπο κομμάτι του νησιού για να ταξιδέψει στη συνέχεια στην πανέμορφη Ιθάκη, όπου και θα ολοκληρώσει τη διαδρομή του, τιμώντας τα Επτάνησα και την Ένωση τους με την Ελλάδα, μετά από 160 χρόνια, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι "Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί"!

Παρακάτω εικόνες από τη σημερινή του διαδρομή



























Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου