Σάββατο, Ιουνίου 29

"Κοκκίνησαν" οι πλατείες Αργοστολίου - Ληξουρίου στην υποδοχή των Ευρωπαϊκών τροπαίων του Θρύλου

Πλήθος φίλων του Ολυμπιακού έκαναν την πλατεία, τόσο στο Ληξούρι όσο και στο Αργοστόλι κόκκινη για τη θερμή υποδοχή των δύο Ευρωπαϊκών τροπαίων του Θρύλου, του Conference Lleague και του Youth League που κέρδισαν άξια και με το "σπαθί" τους οι ομάδες του Πειραιά τη φετινή περίοδο, κάνοντας όλη την Ευρώπη να παραμιλάει!!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, άναψαν εκατοντάδες καπνογόνα, ενώ τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα.

Ένα από αυτό προκάλεσε συγκίνηση στον κόσμο και ήταν για τον μεγάλο απόντα αγνό ερυθρόλευκο φίλο, Ερ. Καραβιώτη, ο οποίος έφυγε άδικα πριν από λίγο καιρό από κοντά μας. 

Οι δύο "κούπες" τοποθετήθηκαν σε ειδική εξέδρα στις δύο μεγαλοπόλεις του νησιού, οι οποίες είχαν είχε στηθεί για τον σκοπό της εκδήλωσης, ενώ ο ύμνος του θρύλου έπαιζε δυνατά από τα μεγάφωνα και τον κόσμο να τραγουδάει για την "ερυθρόλευκη" ομάδα του Πειραιά!

Στο Αργοστόλι, ξεκίνησε με πορεία από το λιμάνι και μέσω του πεζόδρομου της πλατείας έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης. 

Χιλιάδες οι πιστοί του θρύλου, από τα δύο νησιά, νέοι - γέροι, άντρες, γυναίκες, παιδιά, ολόκληρες οικογένειες, πήραν μέρος στο μεγάλο πανηγύρι που είχε στηθεί στις πλατείες Ληξουρίου και Βαλλιάνου στο Αργοστόλι, βγάζοντας με την ευκαιρία και μία αναμνηστική συλλεκτική φώτο, με τις κούπες της αγαπημένης τους ομάδας.

Θα ακολουθήσουν μεγάλα φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου