Κυριακή, Σεπτεμβρίου 1

Έκλεισε προπονητή......."Θωράκισε" την άμυνα της η Σάμη

Logo Α.Ο.ΣΑΜΗΣ
Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό μέσα από το ρεπορτάζ του sportsthea, Σάμη και Θόδωρος Βουκελάτος και την νέα περίοδο συνέχιζαν μαζί. 
Έτσι προχθές έδωσαν και τυπικά τα «χέρια» για την συνέχεια της μεταξύ τους συνεργασίας. 
Τάσος  Μηλιαρέσης
Μια συνεργασία που ξεκίνησε πέρυσι μεσούσης της περιόδου με τα γνωστά επιτυχή αποτελέσματα για την ομάδα της Σάμης, αφού ο Θόδωρος είναι ένας αξιόλογος προπονητής, από τους κορυφαίους του νησιού, με όρεξη για δουλειά αλλά και σκληρή πειθαρχία.
Έτσι, ένα «καυτό» πρόβλημα που βασάνιζε τους ανθρώπους της Σάμης λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα τους.
Επίσης μια πολύ καλή προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας είναι η επιστροφή σε αυτή μετά από δυο χρόνια σε Παγκεφαλληνιακό και Ομαλά, του ικανού κεντρικού αμυντικού Τάσου Μηλιαρέση.
Μια προσθήκη που αναμένεται να βοηθήσει πολύ την αμυντική γραμμή της ομάδας του Θ. Βουκελάτου.
Ο πρόεδρος της Σάμης
Γιώργος Πολυχρονάτος
Δήλωση για την συνεργασία της Σάμης με τον Θ. Βουκελάτου έκανε στο sportsthea ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γ. Πολυχρονάτος.
Θόδωρος Βουκελάτος
«Προς μεγάλη ικανοποίηση τόσο του Δ.Σ., όσο και των ποδοσφαιριστών της Σάμης, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι και φέτος θα έχουμε την τιμή να συνεργαστούμε με έναν από τους καλύτερους προπονητές που έχει αναδείξει ο τόπος μας, αφού με μεγάλη κατανόηση και θέληση από τις δυο πλευρές ξεπεράστηκαν τα όποια εμπόδια εμφανίστηκαν.
Πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία που ξεκίνησε την περυσινή χρονιά με τα γνωστά εξαιρετικά αποτελέσματα για την ομάδα μας, φέτος αναμένουμε να έχει συνέχεια και εξέλιξη ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου