Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 5

Ένα Κεφαλονίτικο "αστέρι" έγινε "πάνθηρας" και ντύθηκε " στα Κυανέρυθρα


Ένα αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο από το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο βρήκε την ποδοσφαιρική του «στέγη» στους Πάνθηρες της Νέας Σμύρνης και την ομάδα Κ-17 του Πανιωνίου.
Δημήτρης Κουζηνός
Πρόκειται για τον Μάκη Βουκελάτο, έναν ποδοσφαιριστή με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση αλλά και σωματικά προσόντα, που σε ηλικία μόλις 15 ετών  από φέτος θα αγωνίζεται με τα «κυανέρυθρα» του ιστορικού Πανιωνίου.
Ο "πάνθηρας" Μάκης Βουκελάτος
Ο προπονητής της ομάδας, γνωστός από το πέρασμα του από την Κεφαλονιά σαν ποδοσφαιριστής της Ευγέρου, αλλά και προπονητής του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, Δημήτρης Κουζινός, όπως και ο γυμναστής της κ. Τσελίγκας,  εκτιμώντας τα παραπάνω στοιχεία του ταλαντούχου Μάκη τον προώθησαν στην ομάδα Κ-17 παρ’ ότι η ηλικία του, όπως προαναφέραμε, είναι μόλις 15 μιας και τον «πιστεύουν πολύ, ενώ θεωρούν ότι τα περιθώρια βελτίωσης στην συνέχεια είναι πολλά.
Ο νεαρός Κεφαλονίτης ποδοσφαιριστής τόσο στην προετοιμασία που διεξήχθη στην Κόρινθο, όσο και στην συνέχεια στις προπονήσεις, παρουσιάζει μια εξαιρετική εικόνα και σύμφωνα με αυτά που δείχνει φαίνεται να έχει «καπαρώσει» θέση στην βασική ενδεκάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και με αντίπαλο τον Εργοτέλη στην Κρήτη.
Ο Μάκης Βουκελάτος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στις ακαδημίες και στην Α΄κατηγορία με τα χρώματα του Παγκεφαλληνιακού, ενώ συμμετείχε σε όλες τις μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. μέχρι την περυσινή περίοδο.
Το sportsthea εύχεται στο νεαρό Μάκη Βουκελάτο να είναι γερός και δυνατός ώστε να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο και εμείς να τον καμαρώσουμε στα «σαλόνια» της Superleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου