Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 5

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης


Έκτακτη Γ.Σ. συγκαλεί η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ύστερα από αίτημα ομάδων της δύναμης της προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις που απασχολούν σοβαρά και ψάχνουν λύση τα Σωματεία με πιο σημαντικά τα παρακάτω:
1.   Κατάργηση της υποχρεωτικής συμμετοχής στο παιδικό πρωτάθλημα
2.   Μη υποχρεωτική συμμετοχή στην ενδεκάδα ποδοσφαιριστή κάτω των 16 ετών
3.   Ας δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση.
ΣΥΓΚΑΛΕΙΤΑΙ
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16-9-2013 και ώρα 19:00’ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Απόστολος Παύλος» στο Αργοστόλι
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
α) Εκλογή γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ. μαζί με τον Πρόεδρο. Σύμφωνα με το Καταστατικό(άρθρο 36 παρ.1γ), της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης προεδρεύει ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
β) Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.
     γ) Κατάργηση της υποχρεωτικής συμμετοχής στο παιδικό πρωτάθλημα
      δ) Μη υποχρεωτική συμμετοχή στην ενδεκάδα ποδοσφαιριστή κάτω των 16 ετών
(Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκαλείται με απόφαση του ΔΣ/ΕΠΣΚΙ κατόπιν γραπτού αιτήματος των σωματείων Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ, Α.Ε.Κ., Α.Ο.Κ.Ι., Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ, Α.Σ. ΟΜΑΛΑ, Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ, Α.Ο. ΣΑΜΗΣ, των οποίων ο αριθμός δεν ήτο επαρκής αφ’ εαυτού για τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης).
Εάν δεν υπάρξει απαρτία η γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, δηλαδή Τρίτη 17-9-2013 στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.
Κάθε σωματείο εκπροσωπείται στην Γενική Συνέλευση από έναν τακτικό αντιπρόσωπο, ο οποίος ορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, το οποίο εκπροσωπεί και είναι υποχρεωτικά μέλος του Δ.Σ. αυτού. Οι προτάσεις των προς συζήτηση πρέπει να κατατεθούν εγγράφως ή να αποσταλούν ηλεκτρονικά στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι. το αργότερο έως 11/9/2013 (άρθρο 26 παρ. 4 Καταστατικού ΕΠΣΚΙ) ώστε να τεθούν προς συζήτηση. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τεθούν προς συζήτηση.
Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων για τη νομιμοποίησή τους πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν ηλεκτρονικά στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι. το αργότερο προ τριών ημερών της ημέρας διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Σωματεία που έχουν διενεργήσει – όσα είχαν υποχρέωση- αρχαιρεσίες μέσα στις νόμιμες προθεσμίες ή έχουν Διοίκηση που διορίστηκε από το Πρωτοδικείο και δεν έχουν οφειλές προς την Ε.Π.Ο, την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ή άλλη δημόσια Αρχή.
Στερείται επίσης του δικαιώματος ψήφου στη γενική συνέλευση κάθε αθλητικό σωματείο, εφόσον στο προ της γενικής συνέλευσης ημερολογιακό έτος δεν είχε συμμετοχή σε αγώνες με είκοσι (20) τουλάχιστον αθλητές(Νόμος 2725 άρθρο 14 παρ. 3).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου