Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 5

"Φιλική" ήττα της Α.Ε.Κ. στο Τραγανό από την τοπική Νίκη

Δεν τα κατάφερε η Α.Ε.Κ. στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι επί Ηλειακού εδάφους αφού ηττήθηκε στο Τραγανό από την τοπική Νίκη σήμερα το απόγευμα με σκορ 3-0.
Η ομάδα του Αργοστολίου ταξίδεψε με πολλές ελλείψεις στην πόλη της Ηλείας και φάνηκε αρκετά κουρασμένη από την πολύ δυνατή προετοιμασία.
Από την άλλη η ομάδα της Ηλείας καλύτερη αλλά και πιο έτοιμη, αφού αρχίζει το Σάββατο το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Ηλείας με την Αλφειονίδα Αλφειούσας, ενισχυμένη με πολύ σημαντικές μεταγραφές φέτος, έδειξε πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία και θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α1 Ηλείας μαζί με τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας.
Μέσα σε όλα οι «κιτρινόμαυροι» στάθηκαν και άτυχοι αφού είχαν και δυο δοκάρια σε ισάριθμα σουτ των Ίλιρ και Αραπέλη.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-0 για την Νίκη ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε περίπου στο 70’.
Τα γκολ 
Τα γκολ τωννικητών πέτυχαν οι: Μαρκόπουλος 15΄, Ν. Κολοτούρος 25΄και Δ. Κολοτούρος 75΄με σκορ 3 – 0, 
Εντύπωση προκάλεσε η κατάσταση του γηπέδου, το οποίο ήταν πραγματικά «Χαλί».
Οι σύνθεσεις
Νίκη:(Σπ. Αντωνόπουλος), Σπ.Λαμπρόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Στ. Κολοτούρος, Γουβαλάρη, Μαρκόπουλο, Βουρτσάνη, Ν. Κολοτούρος, Σ. Ψυχογιό, Δούλο, Δ. Κολοτούρο. 
Επαιξαν ακόμα και οι: Χρ. Ψυχογιός, Βασιλόπουλος, Μπακίου, Φάσκο, Μπίκος, Β. Νικολόπουλος, Κασσιανός, Αρτί, Κορδοπάτης, και Πατσούρας. 
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Στεφανάτος, Ψάλτης, Κουλάκης, Λουλάϊ, Κρούτη, Κούκλας, Κόμητας (Ζαμπαύτης), Μπαζάρογλου (Σπανός), Ίλιρ, Αραπέλης (Αντωνόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου