Κυριακή, Δεκεμβρίου 22

"Ροπαλιά" του Ηρακλή στα Μακρυώτικα 0-2 την Έρυσσο


Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ  0-2
                             
Πιο τυχερός αλλά και ουσιαστικός ο Ηρακλής πήρε το ντέρμπι
Σε ένα παιχνίδι, το ντέρμπι των "ουραγών", με το οποίο ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα ο Ηρακλής Πρόννων πήρε μια πολύ σημαντική για τη συνέχεια νίκη από την γηπεδούχο Έρυσσο με σκορ 2-1. Μια νίκη που ξαναφέρνει τα χαμόγελα στην ομάδα των Τζανάτων και μεγαλώνει την αισιοδοξία για μια θέση στην τελική 4αδα.

Η Έρυσσος ήταν ελαφρώς καλύτερη είχε την υπεροχή περισσότερη ώρα, η οποία όμως ήταν ανούσια και δεν δημιουργούσε κινδύνους στην εστία του Αρώνη με αποτέλεσμα να μην έρχεται κάποιο γκολ. Αντίθετα η ομάδα του Γ. Γιαννάκη σωστά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και πιο ουσιαστική με όπλο τον έμπειρο Λ. Βανδώρο διεκδίκησε το γκολ μέσα από τις αντεπιθέσεις και τελικά δικαιώθηκε με την επιτυχία δυο τερμάτων σε αυτές.
Στο  30’ ο Ηρακλής  θα προηγηθεί στο σκορ 0-1 με σουτ του Λεωνίδα Βανδώρου μέσα από την περιοχή ύστερα από εξαιρετικό 1-2 με τον Αλ. Μανέντη.
Στο 50’ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-2 και ουσιαστικά θα «κλειδώσουν» τη νίκη τους με την βοήθεια όμως κάποιου φιλάθλου. Συγκεκριμένα σε μια βαθιά μπαλιά από την άμυνα του Ηρακλή στην περιοχή των γηπεδούχων θα ακουστεί ένα σφύριγμα από την εξέδρα με αποτέλεσμα να σταματήσουν οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων, όμως ο διαιτητής ενημέρωσε ότι δεν ήταν δικό του και να συνεχίσουν κανονικά το παιχνίδι,  έτσι ο Μιχ. Διαμαντάτος που ήταν κοντά στην εστία με γυριστή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Η Έρυσσος είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες, στην πρώτη να προηγηθεί 1-0 στο 25’ με τον Απόστολο Ζαμπέλη  και τον Νίκο Ταβάνι στο 70’ να μειώσει σε 1-2 αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Κολυβάς απέκρουσε καταπληκτικά διατηρώντας την εστία του ανέπαφη.
Διαιτητής ο κ. Μουζακίτης Βασ. με βοηθούς τους κ.κ. Κιόση Κ. και Βαχλή Ι. 
Έρυσσος: (Γεράσιμος Κατσαμπίρης), Αρώνης, Ζαμπέλης Δ. (85’ Μολφέτας Ν.), Ταβάνι Γ., Γιαννάτος, Ταβάνι Ν., Ζαμπέλης Απ., Σκιαδαρέσης, Βαλσαμής, Τσιβόλας, Κουταλάς (37’ Ζαμπέλης Γ.), Καψάλης (62’ Καββαδίας Ν.).
Ηρακλής: (Γεράσιμος Γιαννάκης), Κολυβάς, Μεργιανός (87’ Μηλιαρέσης), Κουστουμπάρδης, Βανδώρος Λ., Διαμαντάτος, Ρασσιάς Σπ., Δημητράτος, Σπαθής (85’ Βανδώρος Κ.), Μανέντης Αλ., Μανέντης Στ. (32’ Κορισιάνος Ν.), Ρασσιάς Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου