Κυριακή, Δεκεμβρίου 22

Δεν έχει αντίπαλο ο Οδυσσέας Ιθάκης...... 7-0 την Ανωγή στον Σταυρό






Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ 7-0





Π. Κουτσουβέλης τον οδηγεί εκ του ασφαλούς στην Α΄κατηγορία

Νέο χατ τρικ από τον εξαιρετικό επιθετικό της ομάδας του Σταυρού






Σταυρός Ιθάκης:Ανταπόκριση


Η 3η αγωνιστική για την Β’ κατηγορία ξεκίνησε με μια ευρεία νίκη του γηπεδούχου Οδυσσέα Ιθάκης, που επικράτησε με σκορ 7-0 της ομάδας της Ανωγής, με εμφανή υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πετυχαίνοντας τρεις τις νίκες του στους ισάριθμους αγώνες του πρωταθλήματος, διατηρώντας παράλληλα απαραβίαστη την εστία του για 290΄.


Οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθάκης ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Παλλικής κατακτώντας μια άνετη όσο και δίκαιη νίκη.


Μάλιστα οι Ιθακήσιοι μετά την ήττα το απόγευμα του Παπυργιακού βρίσκονται οδηγοί και μόνοι πλέον στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Φάσεις και γκολ






Μόλις στο 1΄ λεπτό ο Οδυσσέας χάνει την πρώτη του ευκαιρία, καθώς στην λάθος συνεννόηση των αμυντικών της Ανωγής, ο Μαρούλης δεν εκμεταλλεύεται και στη συνέχεια θα μπλοκάρει την μπάλα ο τερματοφύλακας της Ανωγής Λογαράς.

Νέα ευκαιρία για τον Οδυσσέα στο 2΄, με τον Χάνο να δοκιμάζει ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, που όμως δεν ανησυχεί τον τερματοφύλακα της Ανωγής.


Στο 4΄ Οδυσσέας προσπαθεί να απειλήσει με τον Μαρούλη, που κάνει θα πιάσει ένα σουτ, αλλά πάλι ο τερματοφύλακας της Ανωγής μαζεύει εύκολα.


Γκολ για τον Οδυσσέα στο 9΄, με μια πολύ καλή συνεργασία Αργυρακάκη και Παν. Κουτσουβέλη, με τον πρώτο να δέχεται μια πολύ καλή πάσα από τον δεύτερο με τον Αργυρακάκη από το σημείο του πέναλτι να ανοίγει το σκορ για το 1-0.


Η αντίδραση έρχεται από την Ανωγή στο 15΄, με τον Γιακουμάτο να δοκιμάζει ένα σουτ, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ και δεν ανησυχεί τον τερματοφύλακα του Οδυσσέα Ζ. Κουτσουβέλη.


Στο 21΄ ο Προσαλέντης θα πιάσει ένα δυνατό σουτ, το οποίο όμως δεν θα απειλήσει το τέρμα της Ανωγής, αφού η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Ανωγής.


Ο Οδυσσέας στο 23΄, πάλι με τον Αργυρακάκη, θα πταγματοποιήσει ένα πολύ καλό σουτ λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή όπου ο Λογαράς θα αποκρούσει εντυπωσιακά.


Πάλι ο Οδυσσέας στο 24΄, με τον Χάνο να δοκιμάζει να απειλήσει με ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.


Στο 25’, μια πολύ καλή συνεργασία Χάνου και Προσαλέντη, θα αναγκάσει και πάλι τον Λογαρά σε μεγάλη απόκρουση και κρατάει το σκορ στο 1-0.


Νέο σουτ του Προσαλέντη μέσα από την περιοχή στο 29’ μετά από συνεργασία Φατούρου-Αργυρακάκη και νέα απόκρουση του Λογαρά σε κόρνερ.


Τα σώου Λογρά θα συνεχιστεί και στο 32΄ θα πεί ξανά όχι στο σουτ του Προσαλέντη.


Απάντηση από την Ανωγή, σε ένα γέμισμα που γίνεται στο 42΄ στην περιοχή του Ζ. Κουτσουβέλη, θα υπάρξει μια ασυνεννοησία μεταξύ άμυνας και τερματοφύλακα των γηπεδούχων, για να διορθώσει ο Μαλιακρίδας στη συνέχεια.


Και το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με τον Οδυσσέα να είναι καλύτερος, να έχει την κατοχή και να δημιουργεί πολύ καλές φάσεις, ψάχνοντας στο παιχνίδι με διάφορους τρόπους να βρει το δεύτερο τέρμα.


Από την άλλη πλευρά η Ανωγή να προσπαθούσε να βρει το γκολ με γεμίσματα και μακρινά σουτ στην περιοχή του Ζ. Κουτσουβελη τα οποία δεν απέφεραν κάτι.


Μόλις στο 47΄ στην πρώτη επίθεση του Οδυσσέα για το δεύτερο ημίχρονο, ο Χάνος από τα πλάγια, θα μπει στην περιοχή της Ανωγής, και διαμορφώνει το σκορ σε 2-0 για τον Οδυσσέα.


Στο 51΄ ο Φατούρος στρώνει έξω από τη μεγάλη περιοχή στον Λίλα, αυτός Λίλας κάνει ένα εξαιρετικό και δυνατό σουτ, όμως ο Λογαράς εντυπωσιακά θα πετάξει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι κόρνερ.


Γκολ στο 53΄ για τον Οδυσσέα, ύστερα από συνεργασία Π. Κουτσουβέλη-Προσαλέντη, ο τελευταίος με ένα πολύ τεχνικό στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Ανωγής ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.


Η αντίδραση της Ανωγής θα έρθει στο 60΄, με ένα μακρινό σουτ από τον Κοζομπόλη, που δεν ανησυχεί τον τερματοφύλακα του Οδυσσέα, αφού πέρασε άουτ.


Στο 59΄ ο Π. Κουτσουβέλης παίρνει σειρά στο σκοράρισμα για να διαμορφώσει το σκορ στο 4-0 για τους γηπεδούχους.


Νέο γκολ για τον Οδυσσέα στο 80΄, πάλι με τον πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Π. Κουτσουβέλη να σουτάρει. Ο τερματοφύλακας της Ανωγής αποκρούει προσωρινά, και στην επαναφορά της ο ίδιος παίρνει το ριμπάουντ και εύκολα θα πραγματοποιήσει το 5-0 για την ομάδα του.


Στη συνέχεια η Ανωγή να προσπαθεί να βρει χώρους στο γήπεδο για να ψάξει και αυτή το γκολ κάτι που δεν θα καταφέρει.


Στο 82΄ πάλι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Π. Κουτσουβέλης κάνει το δεύτερο φετινό του χατ τρίκτ και το 6-0 για τον Οδυσσέα. Αυτή τη φορά με ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή της Ανωγής, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακά της να αντιδράσει.


Τέλος στο 87΄, ο αμυντικός της Ανωγής Σούπας θα γράψει με αυτογκόλ το τελικό 7-0.


Η λήξη του παιχνιδιού στο Δημοτικό Γήπεδο Βορείου Ιθάκης στον Σταυρό. Οδυσσέας-Ανωγή 7-0, με πολύ καλύτερο τον Οδυσσέα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πιστοποιώντας τον τίτλο που του έχει αποδοθεί από την αρχή ως φαβορί στην κατηγορία.


Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης, με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Ι. Βαχλή.


Οι συνθέσεις


Οδυσσέας Ιθ.: (Κ. Κουτσουβέλης), Κουτσουβέλης Ζ., Μαρούδας (73’ Μήτσουρας), Μαρούλης Β., Μαλιακρίδας, Φατούρος (81’ Μορφέσης), Αργυρακάκης, Χάνος, Βασιλόπουλος, Κουτσουβέλης Παν., Προσαλέντης, Λίλας (83’ Λιβάνης)

Ανωγή: (Μαρίνος Ανδρίτσης), Λογαράς, Γιακουμάτος, Αραβαντινός Α., Σούπας, Αραβαντινός-Ζαφείρης, Κοζομπόλης, Παπλάς, Μπενάτος, Γαβριελάτος, Μαζαράκης, Κουρούκλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου