Τετάρτη, Δεκεμβρίου 18

Δ.Τ. Ν.Ο. Αργοστολίου


                                             Αργοστόλι 16/12/2013

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι συμμετείχαμε συμβολικά στο 21ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2013 με μια και μοναδική αθλήτρια κολύμβησης, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Πάτρα.
Είναι ένας θεσμός που δυστυχώς δε μπορέσαμε για πρώτη χρονιά, απ' όταν άνοιξε το κολυμβητήριο, να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.  Αυτό σημαίνει ότι χάνονται σημαντικές αγωνιστικές για την κολύμβηση της Κεφαλλονιάς όσο χρόνο παραμένει κλειστό το κολυμβητήριο.
Η  απουσία των ομάδων μας, τόσο της προαγωνιστικής όσο και της αγωνιστικής  κατηγορίας προξένησαν μεγάλο θυμό, τόσο στους αθλητές μας όσο και στους γονείς τους, που νιώθουν απογοητευμένοι και απομονωμένοι από την πολιτεία.
Θερμή παράκληση, τόσο από εμάς, όσο από τους αθλητές και τους γονείς τους για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας της πισίνας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να λάβουμε κι εμείς οι Κεφαλονίτες στους αγώνες που  επέρχονται: 18-19 Ιανουαρίου, 7-9 Φεβρουαρίου, 15-16 Μαρτίου, οι οποίοι είναι σημαντικοί για τη συμμετοχή μας στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης, το καλοκαίρι.
Τα αποτελέσματα της μιας και μοναδικής ηρωϊδας (η οποία έκανε από μόνη της την εμφάνισή της στο Κύπελλο Χριστουγέννων 2013 ) είναι:
Μαραβέγια Ελένη ¨C Γερασιμούλα ¨C Κατηγορία Γυναικών
50μ. Ύπτιο γυναικών                3η θέση με χρόνο      37,13
100μ. Πρόσθιο γυναικών           3η θέση με χρόνο  1,38,33
50μ. Πεταλούδα γυναικών         3η θέση με χρόνο     36,73
50μ. Πρόσθιο γυναικών             3η θέση με  χρόνο    36,73
Στους αγώνες συμμετείχαν 35 σύλλογοι απ' όλη την Ελλάδα με 650 αθλητές.
                                                                  Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου