Κυριακή, Δεκεμβρίου 29

Στην Κεφαλονιά ο προπονητής της Κ-17 του Πανιωνίου Δ. Κουζηνός


Στα πλαίσια της συνεργασίας της ομάδας του Α.Ο. Διλινάτων και του Πανιωνίου παραβρέθηκε στο νησί μας ο προπονητής της Κ-17 του Αθηναϊκού Συλλόγου, γνωστός από το πετυχημένο πέρασμα του σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ευγέρου και προπονητής του Ολυμπιακού Αργοστολίου, Δημήτρης Κουζηνός.
Σκοπός της επίσκεψης του ήταν να παρακολουθήσει μαζί με τον υπεύθυνο της ακαδημίας του Πανιωνίου στην Κεφαλονιά κ. Χρήστο Μηλιαρέση, τις δυο παιδικές ομάδες των Διλινάτων και Πανιωνίου, στις οποίες προπονητής είναι ο Χρήστος Τζωρτζάτος, αγωνιζόμενες στο φιλικό που είχε διοργανωθεί για αυτό τον σκοπό.
Ο κ. Κουζηνός συζήτησε με τα παιδιά και μετά από τις καθιερωμένες ευχές των εορτών, τους ζήτησε να είναι πρώτα καλοί μαθητές στο σχολείο τους, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την πολύ καλή και σοβαρή δουλειά που γίνεται στις ομάδες από τον Χρήστο Τζωρτζάτο.
Στη συνέχεια παρακολούθησε το παιχνίδι όπου και εκεί έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που παρακολουθούσε, διακρίνοντας πολύ ταλέντο αλλά και ικανοποιητικό επίπεδο μάθησης στους νεαρούς ποδοσφαιριστές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου