Σάββατο, Δεκεμβρίου 28

Κίνδυνος να μείνουν χωρίς γήπεδα από 1-1-2014 Κεφαλονιά και Ιθάκη


Με χθεσινή της ανακοίνωση η τοπική Ε.Π.Σ. κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιεί ότι από 1-1-2014 τα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων βρίσκονται στον αέρα, αφού όπως αναφέρει δεν έγινε δεκτή η υποβολή των προγραμμάτων της από το αρμόδιο γραφείο της περιφέρειας αφού τα γήπεδα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης στερούνται αδείας μιας και αυτές λήγουν την 31-12-2013.
Ας δούμε τι αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:
"Η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ανακοινώνει ότι μετά την υποβολή των προγραμμάτων για την τέλεση των αγώνων του Δευτέρου γύρου και λοιπών Πρωταθλημάτων, ενημερώθηκε από το αρμόδιο γραφείο της Αντιπεριφέρειας ότι οι άδειες που υπήρχαν για τα γήπεδα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης λήγουν 31 Δεκεμβρίου 2013 και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να εκδοθούν άδειες τέλεσης αγώνων.
Η Ένωσή μας με τη σειρά της ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες - Δήμους των γηπέδων και αναμένει επίσημα έγγραφο με τις σχετικές διευκρινήσεις απο την Περιφέρεια.
Ως εκ τούτου ποδοσφαιρικοί αγώνες επί του παρόντος, δεν διεξάγονται στα γήπεδα και για οποιοδήποτε νεώτερη ανακοίνωση ή πληροφορία θα ενημερώσουμε τα σωματεία μας άμεσα.
Επίσης, η απαγόρευση δεν ισχύει για το Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και για τα Παιδικά Πρωταθλήματα γιατί υφίσταται άδεια και οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου