Τετάρτη, Δεκεμβρίου 18

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ Ε.Ο.: Μια ήττα και μια ισοπαλία ο σημερινός απολογισμός των μικτών μας


Ήττα 1-3 για τους παίδες ισοπαλία 1-1 για τους νέους με Αιτωλοακαρνανία

Συνέχεια στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων σήμερα το μεσημέρι στο Ε.Α.Κ. Φαρακλάτων με τις μικτές μας ομάδες Παίδων και Νέων να φιλοξενούν τις αντίστοιχες τις Αιτωλοακαρνανίας.
Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν  στην κατηγορία  των παίδων 3-1 ενώ στους νέους αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Ε.Π.Σ.Κ.Ι . - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
                       
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΠΑΙΔΕΣ)
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
                 Αναλυτικά τα αποτελέσματα               
Α/Α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
1 - 3
2.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
4 - 0
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

 Εντός έδρας ήττα για την παίδων 1-3 από την Αιτωλοακαρνανία
Παρουσιάζοντας για μια ακόμη φορά το κακό της πρόσωπο στο α’ ημίχρονο η μικτή παίδων της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. δεν τα κατάφερε και πάλι απέναντι στην αντίστοιχη της Αιτωλοακαρνανίας και τελικά θα γνωρίσει ακόμη μια ήττα με σκορ 1-3.
Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν την κατοχή της μπάλας, παράλληλα με τον έλεγχο του αγώνα και βρίσκοντας απέναντι τους έναν αντίπαλο που δεν μπορούσε να τους απειλήσει πίεσε ψηλά και κατάφερε να κλείσει το πρώτο μισό του αγώνα προηγούμενη στο σκορ 0-3.
Στο δεύτερο η ομάδα του Γ. Τόγια ισορρόπησε, ήταν ανταγωνιστική, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες ενώ πέτυχε και ένα γκολ μειώνοντας στο τελικό 1-3.
Βέβαια οι πολλές αλλαγές των δυο προπονητών σε αυτό το διάστημα είχαν σαν αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός, και τα λάθη να είναι πολλά, το θέμα μέτριο και οι καλές ευκαιρίες με το σταγονόμετρο.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή ευκαιρία θα είναι στο 2’ για τους γηπεδούχους, όταν ο Συσοβίτης ύστερα από αμυντικό λάθος με κάθετη πάσα θα βρει τον Καββαδία μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του τελευταίου είναι αδύναμο και αποκρούσει ο Πετεινάτος.
Στο 5’ ο Συσοβίτης με σέντρα από δεξιά θα φέρει την μπάλα στο ύψος μεταξύ μικρής περιοχής και πέναλτι, εκεί ο Καββαδίας θα πιάσει ένα σουτ στην κίνηση που θα την στείλει να περάσει λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της μικτής μας.
Μια διαγώνια πάσα του Καββαδία στο 9’ θα έχει σαν τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Ζήση, με τον τελευταίο να πλασάρει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.
Νέα ευκαιρία θα χαθεί με τον Καββαδία στο 10’ για να ανοίξει το σκορ μετά την ωραία ατομική του ενέργεια και το πλασέ η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυνομένων και θα καταλήξει κόρνερ.
Γκοοοοολ για την Αιτωλοακαρνανία στο 13’ όταν ο Συσοβίτης μέσα στην περιοχή θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και εύκολα θα πλασάρει τον Πετεινάτο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και το 0-1.
Το 0-2 για τους φιλοξενούμενους θα πετύχει στο 24’ ο Ζήσης ύστερα από ατομική ενέργεια και πλασέ στην έξοδο του Πετεινάτου.
Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους παίδες της Κεφαλονιάς  στο 33’ όταν ο Βαλεντής με ψηλοκρεμαστή πάσα θα περάσει την μπάλα στον Γιαννάτο με το σουτ του τελευταίου να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Καλαντζή.
Με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου (40λεπτα) οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν τα τέρματα τους τρία και θα προηγηθούν 3-0 με τον Αλόμπισατ να βρίσκει το Ζήση στην περιοχή και τον τελευταίο να πλασάρει τον Πετεινάτο στέλνοντας την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό αφού ο διαιτητής κ. Κούλης σφύριξε την λήξη χωρίς καν να γίνει σέντρα, και τους φιλοξενούμενους να έχουν βάλει γερές βάσεις για τη νίκη τους.
Στο δεύτερο οι φάσεις ήταν πολύ λίγες το θέαμα μέτριο και την μικτή μας να ανεβάζει «στροφές».
Έτσι στο 53’ στην πρώτη της καλή φάση, θα καταφέρει να μειώσει σε 1-3. Ο Γιαννάτος σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Γκόργκολη θα πάρει τις κόντρες και με διπλή προσπάθεια θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Τελευταία φάση στο παιχνίδι και αυτή για την Κεφαλονίτικη ομάδα, ο Γιαννάτος θα εκμεταλλευτεί νέο αμυντικό λάθος των φιλοξενούμενων  αλλά το πλασέ του δεν είναι καλό με αποτέλεσμα στην συνέχεια η μπάλα να απομακρυνθεί από την περιοχή τους χωρίς κίνδυνο.
Διαιτητής ο Χ. Κούλης με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μαρακαντωνάτο και Χ. Λάττα από την Ηλεία.
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Πετεινάτος, Καλαφάτης, Λαζαράτος (22’ Παπαναστασάτος), Βασιλάκης, Ρακάς, Μπάμπης (60’ Ρόκκος), Γιαννάτος, Βαλεντής, Στρακάτος, Γρηγοράτος, Γασπαράτος (22’ Κορέτα).
Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας:(Ν. Παλαντζάς), Καλαντζής (41’ Γκοργκόλης), Σαγανάς (31’ Τσέλιος), Θωμόπουλος, Αντωνόπουλος (31’ Ντόβας), Μπακαδήμας, Φυτόπουλος, Συσοβίτης, Τσιαντής, Καββαδίας, Αλόμπισατ, Ζήσης.
Στον άλλο αγώνα του 8ου ομίλου:
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ  4-0 
Δεν έχει αντίπαλο στους παίδες η Αχαία
Τα γκολ
13' Ο Μάλλιαρης με σουτ 1-0
19' Ο Μάλλιαρης και πάλι με πλασέ στη γωνία του 2-0
57'  Ο Βέρρας που με σουτ πετυχαίνει το 3-0.
80'  Ο Βέρρας με νέο σουτ θα πετύχει το τελικό 4-0.
Στο 71' Ο Αβραμόπουλος με  μακρινό σουτ θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι.
Διαιτητές: Σπηλιωτόπουλος, Μακρυπόδης, Ζούλης
Ε.Π.Σ. Αχαϊας: (Φ. Σχοινάς), Α. Βασιλόπουλος, Σταμούλης, Καφετζής, Σ. Χριστόπουλος, Αβραμόπουλος, Αντζουλάς, Σουρανής (62' Νιφορόπουλος), Ράμμα (68' Ψυρρής), Μάλλιαρης (65' Σαλάγας), Βέρρας,  Β. Βασιλόπουλος
Ε.Π.Σ. Ηλείας: (Αντ. Χρυσανθακόπουλος), Καρακίτσος, Διαμαντόπουλος (20' Μαράτος), Τριτάρης, Ντανάσης, Σταματόπουλος, Αλεξόπουλος, Λούσκος, Σώκαλης, Σταμούλης (56' Βουργούτζης), Ρούνης, Σταθόπουλος (53' Χούλας)

Η  Βαθμολογία των παίδων

α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Υπέρ
Κατά
1.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΙΑΣ
15
5
26
01
2.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
10
6
10
15
3.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
9
6
14
10
4.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
6
5
10
11
5.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
0
6
02
25
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΝΕΟΙ) 
     Αναλυτικά τα αποτελέσματα               
Α/Α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
1 - 1
2.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
3 - 1
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1-1
Τα "μοιράστηκαν" όλα οι δυο ομάδες.... Δίκαιο το τελικό 1-1
Η ομάδα του Δ. Λιονάτου στη συνέχεια δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αφού αν και προηγήθηκε στο σκορ ισοφαρίστηκε τελικά στο 82' από την αντίπαλο της Αιτωλοακαρνανία.
Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.
Οι παίκτες του Στ. Σαρρή μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφορούσαν την μπάλα αλλά η υπεροχή τους ήταν ανούσια, σε αυτό βέβαια τον ρόλο της έπαιξε και η άμυνα της μικτής μας που ήταν σωστά οργανωμένη.
Αυτά μέχρι το 20λεπτο περίπου αφού από το σημείο αυτό και μετά οι παίκτες του Διον. Λιονάτου θα ισορροπήσουν το παιχνίδι και με την πάροδο του χρόνου θα αρχίσουν μάλιστα να απειλούν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επισκέπτεται πιο συχνά την περιοχή του Ρήγαλου και στο 30’ να πετύχει το 1-0 παίρνοντας κεφάλι στο σκορ πηγαίνοντας παράλληλα στα αποδυτήρια προηγούμενοι.
Στο β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι θα μπουν και πάλι δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο σε μια προσπάθεια τους για ισοφάριση, μιας και οι γηπεδούχοι τους είχαν δώσει χώρο προκειμένου να διαφυλάξουν το υπέρ τους 1-0.
Έτσι η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων απειλώντας την εστία του Κομπορόζου σε αρκετές περιπτώσεις, μέχρι τελικά να πετύχει την ισοφάριση και το 1-1 στο 82’ .
Φάσεις και γκολ

Στο 22’ μετά το φάουλ από δεξιά και πλάγια (κάτι σαν κόρνερ) του Μενεγάτου ο Αντωνίου δεν πιάνει καλά την κεφαλιά και η μπάλα θα καταλήξει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Ρήγαλου.
Η ομάδα του Δ. Λιονάτου στο 30΄ θα πάρει κεφάλι στο σκορ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Αγγελάτου στην απέναντι γωνία του τέρματος του Ρήγαλου ύστερα από σουτ του Μινέτου και προσωρινή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων για το 1-0.
Μια ωραία ενέργεια και πάλι του Αγγελάτου στο 37’ ο οποίος πασάρει στον Μενεγάτο, ο τελευταίος θα πιάσει ένα πολύ καλό γυριστό σουτ λίγο μέσα από την περιοχή που τελευταία στιγμή ο Μποτίνης απομακρύνει την μπάλα πάνω στην γραμμή σε κόρνερ.
Ευκαιρία στο 41’ για την Αιτωλοακαρνανία με τον Ασπρογιάννη να εκτελεί φάουλ από αριστερά στο β΄δοκάρι τον Κολώνια-Χαντζή να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Με το σκορ στο 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν για την ισοφάριση και τελικά τα κατάφεραν στο 82’
Στο 52’ ο Αγγελοκωστόπουλος θα πιάσει ένα σουτ λίγο μέσα από την περιοχή αλλά ο Κομπορόζος θα πέσει και θα μαζέψει την μπάλα.
Κάθετη πάσα του ίδιου ποδοσφαιριστή στο 56’ για τον Οικονόμου, τελευταία στιγμή ο Σπανός με «αυτοθυσία» και τάκλιν θα πέσει στα πόδια του τελευταίου και θα διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 64’ ο Τασιούλης θα σουτάρει με δύναμη έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα θα καταλήξει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.
Γκοοοοολ για την Αιτωλοακαρνανία και 1-1 στο 82’.
Συγκεκριμένα ο Ανδρεόπουλος θα γυρίσει την μπάλα από αριστερά στην περιοχή, εκεί θα πεταχτεί ο Αγγελοκοστώπουλος και με ωραία προβολή θα νικήσει τον Κομπορόζο ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την ομάδα του, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα της μικτής μας να αποσοβήσει το γκολ.
Τελευταία φάση του αγώνα και πάλι για τους φιλοξενούμενους στο 85' όταν μια σέντρα σουτ του Ασπρογιάννη θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κομπορόζου.
Διαιτητής ο Γ. Μαρακαντωνάτος με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Κούλη και Χ. Λάττα από την Ηλεία. Περιττό να πούμε ότι και οι δυο τριάδες αρίστευσαν.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.: (Διονύσης Λιονάτος), Κομπορόζος, Μπάμπης (72’ Γκερβένης), Μεγαδούκας, Σπανός, Αντωνίου, Νιφοράτος, Μινέτος, Χρηστάτος, Αγγελάτος, Καλλιβωκάς, Μενεγάτος. 
Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: (Σταμάτης Σαρρής), Ρήγαλος, Βάσιλας, Μπλαχούρας (58΄ Ταταράκης), Κολώνιας-Χατζής (68’ Τριφιάτης), Μποτίνης, Μακρυγιάννης, Ασπρογιάννης, Αγγελοκωστόπουλος, Αυτζής, Ανδρεόπουλος, Οικονόμου (58’ Τασιούλης).
Στον άλλο αγώνα του 8ου ομίλου είχαμε:
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ  3-1
Συγκάτοικοι στην 1η θέση από σήμερα Αχαία-Ηλεία
Τα γκολ
6' Ο Αυγέρης με εξαιρετικό πλασέ το  1-0
25' Ο Μπίρμπας με σουτ το 1-1 για την Ηλεία
55' Ο Αυγέρης με κεφαλιά θα πετύχει το 2-1 για την Αχαία
Μικτές Ομάδες: Εύκολες νίκες για Παίδες και Νέους!70' Ο Δήμας με κεφαλιά το τελικό  3-1! 
Διαιτητές: Μακρυπόδης, Σπηλιωτόπουλος, Ζούλης
Ε.Π.Σ. Αχαϊας: (Μ. Παρασκευόπουλος), Δημόπουλος, Μαρκόπουλος, Λαζανάς, Πετρόπουλος, Σπανογιάννης, Λεγάτος (72' Παπαδόπουλος), Δήμας (78' Σπυρόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Μπίτρας, Μπαγιώργος (79' Δημητρακόπουλος), Αυγέρης
Ε.Π.Σ. Ηλείας:(Αντ. Χρυσανθακόπουλος), Βαρουξής, Νανόπουλος, Μπινιώρης, Τσιγκρίλας, Κωνσταντακόπουλος, Κουργιαλάς (78' Τσίγκριλας), Πέρδικας, Γεωργιόπουλος (65' Σοφιανόπουλος), Νικολακόπουλος, Μπίρμπας, Μπεβούδας (49' Καλογερόπουλος).
 Η βαθμολογία των νέων
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Υπέρ
Κατά
1.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΙΑΣ
12
5
16
05
2.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
12
5
11
05
3.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
10
6
04
10
4.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
04
6
06
11
5.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
03
6
05
18
 
Επόμενη αγωνιστική (8η) 8-1-2014
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
2.
Ε.Π.Σ ΗΛΕΙΑΣ – Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου