Κυριακή, Δεκεμβρίου 22

Το Ληξούρι έκλεισε θέση στο final-6 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!!! 48-35 τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου...... καλή επιτυχία στο Final-6 
Η ομάδα του Ληξουρίου, νίκησε άνετα σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό της Παλικής τον μέχρι πρότινος αήττητο Κόροιβο Αμαλιάδας με σκορ 48-35 και σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο το εισιτήριο για τους τελικούς Παίδων της Ε.Σ.Κ.Α-Η -μένουν ακόμα 2 αγώνες αλλά ο Ν.Ε.Ο.Λ. έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση-για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποχαιρετώντας έτσι αγωνιστικά το 2013 με τον καλύτερο τρόπο και κλείνοντας μια απόλυτα πετυχημένη σεζόν για τους νησιώτες, μια ομολογουμένως από τις καλύτερες " φουρνιές" νέων παικτών που καταφέρνει να δίνει το παρόν και πάλι στις 6 καλύτερες ομάδες της Περιφέρειας, όπως παραδοσιακές ομάδες του χώρου (Σπόρτιγκ, Απολλωνιάδα έχουν ήδη κλείσει θέση στην τελική φάση όπως και πέρυσι).
Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου
Οι νεαροί του Μανώλη Δούλια μπήκαν φουριόζοι στο παρκέ και δεν άφησαν... ανάσα για τους Ήλειους, προηγούμενοι έτσι μέχρι και 20 πόντους λίγο πριν κλείσει το πρώτο εικοσάλεπτο (29-9 στο 19΄). Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ληξουριώτες κατέβασαν ελαφρώς ταχύτητα, ο Κόροιβος συνήλθε και προς στιγμή μείωσε στους 7 πόντους, αλλά οι νησιώτες με συνεχόμενους πόντους και καλή αμυντική λειτουργία, επανέφεραν την ...τάξη στους 13 πόντους που ήταν και το τελικό σκορ 48-35.
Η εξέλιξη ανά 10λεπτο: 15-5, 29-11, 36-22, 48-35.
Πόντοι και συνθέσεις:
Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου: (Μανώλης Δούλιας), Αντωνάτος 2, Αραβαντινός 5, Μπελίτσης 2, Κουμουνδούρος 2, Πυλαρινός 13. Δεστούνης, Πλαίτης, Παγώνης 18 (4), Αρακλησιάνος, Μπακούρος 2 , Μουδήλος 4.
Κόροιβος Αμαλιάδας: (Λεβεντούρης), Πετρόπουλος, Τραπάλης, Μπατής 2, Φουρνόδαυλος 14(3), Βαρδακαστάνης 10, Παπαδημητρίου,Μωρός 2, Κατσιγιάννης, Σφιντής 7, Παναγιωτόπουλος, Κοτσώνης, Σπυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου