Τρίτη, Ιουλίου 1

Θρίαμβος 5-1 της Εθνικής Άμμου επί της Ολλανδίας


Με την εντυπωσιακή νίκη 5-1 επί των Ολλανδών ολοκλήρωσε η Εθνική Ποδοσφαίρου Άμμου τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο τουρνουά της πολωνικής πόλης Σόποτ, για την Α΄ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Soccer.

Με αυτή την επιτυχία, η ελληνική ομάδα εξασφάλισε την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία της Ευρώπης, στην παρθενική της παρουσία σε αυτήν, και θα έχει τη δυνατότητα στο τουρνουά της Μόσχας (11-13/7, με Ρωσία, Ισπανία και Λευκορωσία) να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.
Τα ελληνικά τέρματα πέτυχαν οι Νίκος Μπερτσιάς (2), Νεκτάριος Μπερτσιάς, Παπασταθόπουλος, Κωνσταντακόπουλος.
Η Εθνική άρχισε τον αγώνα με τους Νικολάου, Νίκο Μπερτσιά, Νεκτάριο Μπερτσιά, Τριανταφυλλίδη, Γκρίτζαλη.

«Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και φτάσαμε δίκαια στην επικράτηση και στην κατάληψη της 2ης θέσης του ομίλου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνισή τους και γιατί απέδειξαν ότι η ήττα από τους Πορτογάλους ήταν μια κακή παρένθεση. Επίσης, είναι σημαντικό το γεγονός ότι εξασφαλίσαμε την παραμονή μας στην 1η κατηγορία από το πρώτο τουρνουά. Είμαστε μια νέα ομάδα, όμως δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Είμαι αισιόδοξος ότι το άθλημα στη χώρα μας θα έχει σταθερά ανοδική πορεία», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Σοϊλεμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου