Τρίτη, Ιουλίου 1

Επιτυχής αποστολή ΑΣΚ και ΝΕΟΛ στο «Salonica Basketball Camp» του Θεόδωρου Ροδόπουλου στη Θεσσαλονίκη



Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του Α.Σ.Κ. και του Ν.Ε.Ο.Λ. στο «Salonica Basketball Camp» του Θεόδωρου Ροδόπουλου στη Θεσσαλονίκη το οποίο φέτος τίμησε με την παρουσία του και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.
Όλοι οι αθλητές μας διακρίθηκαν τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά αγωνιστικά κομμάτια, σε ένα Camp που συμμετείχαν συνολικά 120 αθλητές της μπασκετικής νεολαίας από Ελλάδα & Κύπρο. Στην αποστολή συμμετείχαν συνολικά 17 αθλητές (12 από τον Α.Σ.Κ. και 5 από τον Ν.Ε.Ο.Λ.). 

Αποκορύφωμα της πολύ καλής παρουσίας των αθλητών μας, ήταν η διάκριση του αθλητή Μουίκη Γιάννη του ΑΣΚ ως καλύτερος σουτέρ στο Shoοting Camp το οποίο και παρακολούθησε παρατείνοντας την παραμονή του εκεί κατά δύο ημέρες και του Σπύρου Θεοδωράτου του ΑΣΚ ο οποίος έχασε για έναν μόλις ψήφο τον τίτλο του MVP.
Να σημειωθεί ότι το πολύ αξιόλογο Shoοting Camp γίνεται με μεγάλη ένταση από τον Αμερικανό προπονητή και τους συνεργάτες του διδάσκοντας καρέ-καρέ την μηχανική του σουτ. Ο κάθε αθλητής βιντεοσκοπείτε και βλέπει τα λάθη του, η προπόνηση είναι κομμένη σε δεκάδες ασκήσεων με διαφορετικές κινήσεις με και χωρίς την μπάλα εκτελώντας χιλιάδες σουτ με μεγάλη ταχύτητα.
Φεύγοντας τα παιδιά εκτός από τις καλύτερες εντυπώσεις, πήραν μαζί τους αναμνηστικά δώρα, μπλουζάκια, μπάλες, τα διπλώματα συμμετοχής, οι διακριθέντες τα έπαθλά τους, καθώς και ο καθένας την καρτέλα αξιολόγησης που θα τον βοηθήσει στην μπασκετική του εξέλιξη.
Με το χαμόγελο της ικανοποίησης και με τον αέρα της καινούργιας μπασκετικής εμπειρίας τα παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου με τους φίλους που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια του Camp.
Ο ΑΣΚ ευχαριστεί τους προπονητές, Πάνο Ματιάτο, Μάρκο Τζουγανάτο, και την έφορο του Ράνια Πολλάκη για την υπεύθυνη παρουσία τους δίπλα στα παιδιά. Το Camp παρακολούθησε τις τρεις τελευταίες ημέρες και ο Γενικός Διευθυντής του ΑΣΚ Μουίκης Θανάσης για δεύτερη χρονιά.
Ακόμα συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους εύχεται καλή πρόοδο. Συγχαίρει τους αξιόλογους προπονητές του SBC Camp, που η μπασκετική τους κατάρτιση, η παιδαγωγικότητά και ο άψογος φιλικός χαρακτήρας τους κέρδισε αμέσως όλα τα παιδιά.
Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στον κόουτς οργανωτή του SBC (για 32 χρόνια) ακούραστο γκουρού του Ελληνικού Μπάσκετ Θεόδωρο Ροδόπουλο που μέσω αυτού του Camp δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να βελτιωθούν μπασκετικά, να δουν τις δυνατότητές τους, να γνωρίσουν φίλους και να έρθουν σε επαφή με επώνυμους παίκτες και προπονητές.
Πάντα  επιτυχίες …. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου