Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 8

Φιλικό 4-3 του Κένταυρου Μαγούλας επί της Α.Ε. Κεφαλονιάς (Εικόνες)


Παρά την πολύ καλή της εμφάνιση παρά του ότι προηγήθηκε 2-0 στο σκορ, η Α.Ε. Κεφαλονιάς δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον Κένταυρο στην Μαγούλα εκτός από πολλά χαμόγελα που έφερε η εικόνα της ομάδας αν και είναι ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας της. Τελικά στις καθυστερήσεις ηττήθηκε με σκορ 4-3.
Για την ιστορία στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, έγινε ένα ελεύθερο… ματς, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 0-1 με πέναλτι του Σπανού, σκορ με το οποίο έληξε και το α΄ ημίχρονο! Μάλιστα ο ίδιος παίκτης στην επανάληψη έγραψε το 0–2!
Όμως το ματς δεν είχε τελειώσει… καθώς στο 60΄ο Κωτσάκης μείωσε σε 1–2, και δυο λεπτά αργότερα (62΄) ο Μενέτας έκανε το 2–2!
Στο 80΄ο Γιώργος Τσαντίλης πέτυχε ένα γκολ για «όσκαρ»… κάνοντας την ολική ανατροπή…, για να έρθει όμως στο 85΄ο Εμιλιάνο να ισοφαρίσει σε 3–3!
Το τελικό 4–3 για τον Κένταυρο και τη νίκη γοήτρου, πέτυχε στις καθυστερήσεις, ο αρχαιότερος παίκτης της ομάδας των «πρασίνων», Σάκης Κλάδης!
Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Κένταυρος είχε και δυο δοκάρια, με τους Σ. Στροφύλλα και Μ. Καρβουνιάρη!
Επίσης η διοίκηση του Κενταύρου τίμησε τον τεχνικό της Α.Ε. Κεφαλονιάς Γιώργο Τόγια για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Διαιτητής ο κ. Παυλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Καραμέρο, Μαυροειδόπουλο.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ:(Ρουμελιώτης),Κουτρουμπής, Βαγγόπουλος, Ν. Χριστόπουλος, Κωτσάκης, Τσίτσος, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Τζίφας, Τσαντίλης, Σ. Στροφύλλας, Θ. Χριστόπουλος. (ενώ έπαιξαν στην επανάληψη και οι: (Τσάμπρας, Τριανταφύλλης, Νανόπουλος Κ., Νικολακόπουλος, Π. Στροφύλλας, Μανέτας, Φωτακόπουλος Π.). Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Κατσώλης και Ψάρρης!
Α.Ε. Κεφαλονιάς:(Γ. Τόγιας),Καραίσκος, Σπανός Βασ., Χασάη, Φωκάς, Στεφανάτος, Παπαναστασάτος Νικ., Διακρούσης, Μπαζάρογλου, Σπανός Ευαγγ., Κόμητας, Κορσιάνος.
Έπαιξαν και οι:Εμιλιάνο, Θωμάς, Παυλάτος, Δούρος, Φορτούνας.

Εικόνες από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου