Κυριακή, Σεπτεμβρίου 7

Στο "ξερό" του Καραβόμυλου αύριο η "πρώτη" της Σάμης


Αύριο, Δευτέρα απόγευμα στις 5 μ.μ. στο «ξερό» του Καραβόμυλου ξεκινάνε τα «βάσανα» και των ποδοσφαιριστών της Σάμης.
Η Σάμη φέτος με πολύ προσεκτικές αλλά και ποιοτικές μεταγραφές και με έναν εξαίρετο προπονητή στο «τιμόνι» της, τον Γιώργο Καρελάκη, έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά διεκδικώντας ότι έχασε την περυσινή περίοδο. Και δεν είναι κάτι άλλο η κατ' αρχήν είσοδο της στην 4αδα των playoffs.
Μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα αποτελεί το γηπεδικό αφού και φέτος αναμένεται να «ξεσπιτωθεί» δηλώνοντας ως έδρα κάποιο άλλο γήπεδο του νησιού. Στην ομάδα της Σάμης, φέτος ήρθαν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Χρήστος Μπεκατώρος 
Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην θέση του ανασταλτικού μέσου, ενώ τον ίδιο εξαιρετικά μπορεί να αγωνιστεί και σαν κεντρικός αμυντικός.
Ο Μπεκατώρος έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία για δυο σαιζόν στην Κ-18 του Παναιτωλικού αλλά και σε άλλες ομάδες της Α’ και Α1’ της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.
Ανδρέας Τριάντης
Ο Αιτωλοακαρνάνας ποδοσφαιριστής είναι 18 ετών, αγωνίζεται σε θέση αριστερού μέσου και προέρχεται από την ομάδα της Α.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου.
Κολοβάδης Γιώργος 
Από την Ολυμπιάδα Γουμέρου της Ε.Π.Σ. Ηλείας και 
Κώστας Καλιβωκάς 
Επέστρεψε στη Σάμη αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια σε ομάδα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Από την Σάμη αποχώρησαν οι: 
Σταύρος Καππάτος που υπόγραψε στον Α.Ο.Κ.Ι. και οι Κώστας Βιτωράτος (Κόκκορας), Γιώργος Αλεξάτος, Ανδρέας Χειμώνας στον νεοφώτιστο Πυλαριακό.
Οι φώτο είναι από το f/b του Βαγγέλη Μιχαλάτου ο οποίος και φέτος αναμένεται να έχει και πάλι ενεργό ρόλο στην ομάδα μιας και η προσφορά του σε αυτήν όλα αυτά τα χρόνια είναι μεγάλη και σημαντική από όποιο πόστο και αν χρειάστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου