Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 11

Με στόχο την παραμονή στην κατηγορία ξεκίνησαν οι Πρόννοι


Την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι Πρόννοι ενόψει της νέας περιόδου.
Οι προπονήσεις διεξάγονται στο «ξερό» της Σκάλας, το οποίο παρεπιπτόντως βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, κάτι που κάνει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ακόμη δυσκολότερες.
Μεγάλο βάρος, όπως είναι φυσικό, δίνεται στην φυσική κατάσταση και τα εξαντλητικά χιλιόμετρα είναι καθημερινά σε ημερήσια διάταξη.
Οι Πρόννοι φέτος έχουν σαν στόχο την παραμονή τους πολύ νωρίτερα από ότι πέρυσι στην κατηγορία. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος όλων στην ομάδα.
Στην μεταγραφική περίοδο η ομάδα των Πρόννων κάθε άλλο παρά ενισχύθηκε αφού δεν απέκτησε κάποιον ποδοσφαιριστή, αντίθετα αποχώρησαν από αυτήν οι παρακάτω:
Κουρκουμέλης Σπύρος (Διλινάτα), Άθως Τραυλός (Εικοσιμία), δυο πολύ σημαντικές απώλειες, καθώς και οι Ευθύμης Διαμαντάτος, Ηλίας Μανέντης και Σπύρος Γαβριελάτος (Ηρακλή Πρόν..
Τέλος να αναφέρουμε κάποιες φήμες (?) που έρχονται από τη Νότιο Κεφαλονιά και κάνουν λόγο για μια σπουδαία προπονητική επένδυση στον πάγκο της ομάδας. Ο νέος προπονητής θα είναι αλλοδαπός και μάλιστα με πολύ καλές συστάσεις.
Βέβαια πρόκειται για φήμες και θα πρέπει να περιμένουμε την επιβεβαίωση της διοίκησης για το πόσο θα γίνουν πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου