Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 3

Απόλυτη επιτυχία στη σημερινή Κολυμβητική ημερίδα του Ν.Ο.Α.

Με μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο κατάμεστο από γονείς και φίλους των παιδιών, Δημοτικό Κολυμβητήριο η ετήσια Ημερίδα κολύμβησης αρχαρίων, προχωρημένων, επίλεκτων προαγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων του Ν.Ο. Αργοστολίου.
Συμμετείχαν πάνω από 200 παιδιά μικρής και μεγάλης ηλικίας προσφέροντας παράλληλα με την άριστη δουλειά που γίνεται στον Όμιλο ένα πραγματικά όμορφο θέαμα και για το λόγο αυτό καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που παρακολουθούσε.
Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον όμιλο όσο και τους προπονητές του κ.κ. Αλεξία Μωραίτου, Μαρία Κουνάδη, κ. Γεράσιμο Βαρτελάτο καθώς και τους συνεργάτες τους παλιούς πρωταθλητές του Ομίλου.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Ομίλου ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Ανουσάκης και η Δημοτική σύμβουλος Μαρία Κουνάδη που παράλληλα εκτελούσε και τα καθήκοντα της ως προπονήτρια του Ομίλου!
Μετά τους αγώνες έγιναν οι απονομές στους νικητές ενώ δόθηκαν και αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην ημερίδα.
Τις απονομές μεταξύ των άλλων έκαναν ο πρόεδρος του Ν.Ο.Α. κ. Λ. Νιφοράτος, Η Δ.Σ. Κ. Μ. Κουνάδη, ο προπονητής κ. Γ. Βαρτελάτος.
Και του χρόνου με πολλές εν τω μεταξύ επιτυχίες και διακρίσεις!!!!!
Δηλώσεις
Λούκας Νιφοράτος πρόεδρος Ν.Ο.Α.
«Συγχαρητήρια στους γονείς που εμπιστεύονται τον ΝΟΑ, γνωρίζουν την ιστορία του Ομίλου και εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο για όλα τα τμήματα που διαθέτει. 
Γιατί και επιτυχίες έχουμε και τα παιδιά εκτός από τη σωματική τους διάπλαση και την υγεία που αποκτούν μέσα από τον Όμιλο, αποκτούν κι άλλα βοηθήματα, όπως με τα μόρια που παίρνουν και μπαίνουν σε καλά Πανεπιστήμια. Τώρα έχουμε και δύο παιδιά στη Βαλκανιάδα  και ελπίζουμε να φέρουμε και κανένα μετάλλιο Βαλκανικό. Δηλαδή, η προσπάθεια του Ομίλου δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε σήμερα, που είναι βέβαια το αποκορύφωμα γιατί είναι εδώ ο μεγαλύτερος όγκος των παιδιών. Το μεγαλείο του Ομίλου φαίνεται ότι χάρη στην εμπειρία των προπονητών, της μακροχρόνιας πορείας που έχουμε και σαν συμβούλιο και οι προπονητές φέρνουμε αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό το μεγαλείο που βλέπουμε σήμερα. Όχι μεγάλα πράγματα και φανφάρες αλλά μια ισορροπημένη κατάσταση που είναι σε πανελλήνιο επίπεδο σε πάρα πολύ ωραία μορφή».
Νίκος Ανουσάκης αντιπρόεδρος Ν.Ο.Α.

«Πρόκειται για ακόμη μια πετυχημένη εκδήλωση του ΝΟΑ σε αγωνιστικό επίπεδο. Οπως ξέρουμε ο ΝΟΑ είναι το μεγαλύτερο και ιστορικότερο ναυταθλητικό σωματείο της Κεφαλονιάς. Είναι το σωματείο που ουσιαστικά προήγαγε την κολύμβηση, την κωπηλασία, το πόλο, το κανόε-καγιακ και κάθε μορφή αθλητισμού που σχετίζεται με τη θάλασσα. Και πραγματικά είμαστε υπερήφανοι και εγώ και ο Λούκας που μετέχουμε μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. μαζί με τους γυμναστές, με τους προπονητές και φυσικά τα παιδιά πάνω από όλα σε μια πολύ ωραία περιπέτεια, από την οποία θεωρώ ότι η νέα γενιά κερδίζει σε όλα τα επίπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου