Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 4

Με στόχο μια άνετη παραμονή στην Α' κατηγορία ξεκίνησαν την προετοιμασία τους τα Φωκάτα


Από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει το «μαρτύριο», των ποδοσφαιριστών των Φωκάτων, στο γήπεδο των Κεραμειών, με την έναρξη της προετοιμασίας.
Ο Μιχάλης Αθηναίος για 4η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας της Λακήθρας έχει ρίξει όλο το βάρος στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και καθημερινά τα «ποτάμια» ιδρώτα είναι στην ημερήσια διάταξη.
Φέτος η ομάδα των Φωκάτων, έχοντας ως στόχο μια άνετη και γρήγορη παραμονή στην Α΄ κατηγορία, ενισχύθηκε σημαντικά με παίκτες αξιόλογους, έμπειρους και σε θέσεις που «πόναγε» η ομάδα τα τελευταία χρόνια.
Όπως σας έχει ενημερώσει το sportsthea  σε προηγούμενο ρεπορτάζ με τους «κυανόλευκους» την νέα περίοδο θα αγωνίζονται, ο Φίλιππος Σαλαπάτας από την Προοδευτική Λάρυμνας Φθιώτιδας (Α΄τοπική κατηγορία), ο έμπειρος αμυντικός Περικλής Μπαζάρογλου από τον Παγκεφαλληνιακό, ο αμυντικός μέσος Χρίστο Σωτίρ από τον Α.Ο.Κ.Ι., ο επιθετικός Κώστας Σαρρίδης από την Α.Ε. Κεφαλληνίας, ο Θωμάς Μάνεγας από τα Διλινάτα και ο Φίλιππος Γεωργόπουλος από τα Διλινάτα.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει η περίπτωση ένταξης στο δυναμικό της ομάδας ενός-δύο ποδοσφαιριστών από τους ελεύθερους που υπάρχουν στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Φώτο από την προετοιμασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου