Σάββατο, Σεπτεμβρίου 6

Νέα πολύ μεγάλη μεταγραφή για την Α.Ε.Κ.


Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία σήμερα το βράδυ για την Α.Ε. Κεφαλονιάς η οποία απέκτησε έναν σπουδαίο νεαρό ποδοσφαιριστή, από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νησιού, αλλά και εξαιρετικό παιδί.
Πρόκειται για τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Βαγγέλη Σπανό ο οποίος αποκτήθηκε από τους δις πρωταθλητές Κεφαλονιάς σαν ελεύθερος από τον εκ των βασικών τους φετινό αντίπαλο Α.Ο.Κ.Ι..
Μετά από αυτή την καλή εξέλιξη η Α.Ε.Κ. ενισχύεται σημαντικά για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο αφού προσθέτει στο παιχνίδι της ταχύτητα και ενέργεια μιας και ο νεαρός Σπανός διακρίνεται για τον έξυπνο τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, την ταχύτητα, το σκοράρισμα αλλά και την άρτια τεχνική του.
Μάλιστα ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής αύριο θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της νέας του ομάδας και θα συμμετάσχει στο φιλικό παιχνίδι στην Ηλεία και συγκεκριμένα στον αγώνα της Μαγούλας με τον τοπικό Κένταυρο όπου σύμφωνα με πληροφορίες μας θα αγωνιστεί σε μια νέα θέση που θα του εμπιστευθεί ο Γ. Τόγιας, αυτή του αμυντικού μέσου! 
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 5 μ.μ. και το sportsthea θα είναι εκεί για να σας παρουσιάσει το ρεπορτάζ αλλά και φώτο από αυτό.
Ο Βαγγέλης παρά του ότι φέτος θα βρίσκεται στην Αθήνα για σπουδές και είχε αρκετές προτάσεις Αθηναϊκών ομάδων, ωστόσο προτίμησε την «κιτρινόμαυρη» φανέλα της ομάδας της Κεφαλονιάς. 
Θα προπονείται σε ομάδα της πρωτεύουσας και θα έρχεται στα παιχνίδια της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου