Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 5

Την Κυριακή αρχίζει η προετοιμασία του Παλληξουριακού


Την Κυριακή 7/9 και ώρα 17:30 στο γήπεδο Αγίου Αντωνίου Ληξουρίου, γεμάτος όνειρα και αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να ξαναβρεθεί στην κορυφή του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου και πάλι, ξεκινάει ο Παλληξουριακός την προετοιμασία του ενόψει της νέας περιόδου.
Η ομάδα του Ληξουριού σημαντικά ενισχυμένη φέτος με καλούς ποδοσφαιριστές και κυρίως "δικά" της παιδιά φαίνεται πανέτοιμη να μπει σφήνα στους μέχρι τώρα "ισχυρούς" του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου και να κάνει το μεγάλο come back για την κορυφή και την  κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και κυπέλλου!
Ο Διονύσης Λιονάτος όπως έχουμε ξανατονίσει συνεχίζει στο "τιμόνι" της ομάδας αφού η διοίκηση δείχνει απόλυτα ευχαριστημένη από το μέχρι τώρα έργο του.
Στην ομάδα του Παλληξουριακού φέτος εντάχθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές, χωρίς φυσικά να αποκλείεται στη συνέχεια, η απόκτηση κάποιων ελεύθερων ποδοσφαιριστών ή μια μεγάλη επιστροφή.
Γιώργος Λούλουδας
Είναι 30 ετών, αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας, ενώ με την ίδια ευκολία μπορεί να παίξει και ως ανασταλτικός μέσος.
Έχει περάσει από πολλές τοπικές αλλά και εκτός Κεφαλονιάς ομάδες μεταξύ των οποίων, σε τοπικό επίπεδο, εκτός της σημερινής του ομάδας, η Λειβαθώ, ο Ολυμπιακός Κεφαλονιάς και τελευταίος του σταθμός πριν το Ληξούρι η Α.Ε. Κεφαλληνίας με την οποία κατέκτησε στα συνολικά τρία τελευταία χρόνια παραμονής του δύο πρωταθλήματα. Εκτός Κεφαλονιάς έχει αγωνιστεί στη Χίο στον εκεί Α.Ο. Βροντάδων και στην Αθήνα με τον Πανιώνιο Καλλιθέας.
Γιώργος Αναλυτής
Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός. Έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Ανωγής και των Διλινάτων.
Παντελής Λουκέρης
Τερματοφύλακας ο οποίος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Ληξούρι αλλά δεν είχε υπογράψει σε κάποιο τοπικό σωματείο (ήταν προσωπική του επιλογή). Ο παραπάνω ποδοσφαιριστής πριν έρθει στην Κεφαλονιά αγωνιζόταν στον Π.Σ. Παλαιού Φαλήρου και είναι 20 ετών.
Κώστας Λυμπερόπουλος
Επέστρεψε από την Ανωγή στην ομάδα που πρωτοξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο. Είναι 29 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.
Διονύσης Παπαδάτος
Και αυτός επέστρεψε από την Ανωγή. Είναι 27 ετών και αγωνίζεται σαν πλάγιος αμυντικός.
Αντώνης Μαλλιώρης
Ήρθε από τα Διλινάτα, είναι 25 ετών και αγωνίζεται σαν αμυντικός. Πριν μεταγραφεί στα Διλινάτα αγωνιζόταν για πολλά χρόνια στην Ανωγή.
Είχαμε όμως και αποχωρήσεις από τους «ερυθρόλευκους" του Ληξουριού.
Έφυγαν για την Ανωγή στα πλαίσια της πολύ καλής συνεργασίας των δυο ομάδων οι:
Αραβαντινός Κων/νος, Γαβαλάς Αλέξης, Τσίγγανος Διονύσης, Λαδάς Ιωσήφ, Αραβαντινός Παναγιώτης, Λιάτος Εμαννουήλ.
Ελεύθερος επίσης έμεινε και ο Στέφανος Μαρούλης που εντάχθηκε στον Α.Ο.Κ.Ι..
Το φετινό ρόστερ του Παλληξουριακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου