Κυριακή, Σεπτεμβρίου 7

Ξεκίνησαν με αισιοδοξία την προετοιμασία τους και οι Ιθακήσιες ομάδες


Όπως όλες οι ομάδες, κυρίως της Α΄κατηγορίας, έτσι και οι Ιθακήσιες που φέτος θα ξαναβρεθούν αντίπαλες στα μεγάλα «σαλόνια» του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με κοινό στόχο μια καλή παρουσία και παραμονή στην κατηγορία.
Μια εβδομάδα «σκληρής» δουλειάς με τον Κ. Πίππο στο βαθύ
Αρχή έγινε με την Πρόοδο όπου στο Βαθύ, τη Δευτέρα που μας πέρασε, με νέο προπονητή πλέον στον πάγκο της, τον Κώστα Πίππο, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα απέκτησε και το δίπλωμα του προπονητή UEFA B’, αντικαθιστώντας τον Στάθη Πόρτολο, μπήκε σε δυνατούς ρυθμούς προετοιμασίας.
Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και ο ιδρώτας τρέχει «ποτάμι» από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Η Πρόοδος και φέτος θα βασιστεί στην περυσινή της ομάδα αφού εκτός μιας επιστροφής του Π. Τόφαλου, μετά από τρία χρόνια και το ανέβασμα στην πρώτη ομάδα τριών νεαρών ποδοσφαιριστών της ακαδημίας δεν είχαμε κάτι άλλο.
Ο Λαγκαδάς μπήκε σε χαλαρούς ρυθμούς μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως, ενώ ο Αλέκος Δευτεραίος μετά την πρόσφατη περιπέτεια του και την επέμβαση στους κοιλιακούς δεν μπορεί να μπει ακόμη σε δυνατούς ρυθμούς, κάτι που αναμένεται να γίνει περίπου τον Οκτώβρη.
Έβαλε «πλώρη» και ο Οδυσσέας
Από την άλλη ο Οδυσσέας ξεκίνησε χθες, Σάββατο 6/9 στο γήπεδο του Σταυρού «Νίκος Ραυτόπουλος». 
Οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν πανέτοιμοι και με μεγάλη διάθεση για μια καλή προετοιμασία ώστε να είναι σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση όταν θα χρειαστεί υλοποιώντας τον φετινό του στόχο που όπως προαναφέραμε είναι η καλή παρουσία παράλληλα με την παραμονή.
Η προετοιμασία της ομάδας της Βόρειας Ιθάκης γίνεται με την «ψυχή» της ομάδας τον Σπύρο Ζερβό που αντικαθιστά τον Κώστα Κουτσουβέλη μιας και ο τελευταίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να δώσει το παρόν.
Στο έμψυχο δυναμικό δεν υπάρχουν αλλαγές απλά θα προωθηθούν στην ομάδα κάποια νέα παιδιά από την ακαδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου