Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 10

Είχαν κέφια τα "μπαλάκια"... με το "καλημέρα" έβγαλε ντέρμπι μεταξύ Εικοσιμίας-Α.Ε.Κ. (Δηλώσεις-φώτο)


Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. από Ε.Ε.Π. &. Κ.Ε. και τον πρόεδρο της κ. Ηλία Κουρκουμέλη,  η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών για την Α΄ φάση 1η σειρά  της Ένωσης μας.
Παρόντες τα μέλη της επιτροπής κ.κ. Aνδρέας Καλαφάτης και Γιώργος Κουράκος.
Στην αίθουσα από το Δ.Σ. της Ένωσης παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. θέμης Βαλσαμής ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους (ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαζαράκης ευρίσκετο εκτός Κεφαλονιάς).
Την διαδικασία της κλήρωσης πραγματοποίησε ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Ηλίας Κουρκουμέλης. Πριν από την διαδικασία ανέλυσε τον τρόπο διενέργειας της, ενώ αντάλλαξε απόψεις με τους εκπροσώπους των Σωματείων.
Την κλήρωση παρακολούθησαν αρκετοί εκπρόσωποι και ποδοσφαιριστές των ενδιαφερόμενων Σωματείων καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών  Μ.Μ.Ε..
Στην κληρωτίδα τοποθετήθηκαν όλες οι ομάδες τόσο της Α΄ όσο και της Β΄ κατηγορίας αφού όπως είναι γνωστό  είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους στο κύπελλο, δηλαδή συνολικά οι εξής 18: 
     Από την Α΄ κατηγορία
  1. Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
  2. Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
  3. Α.Ο.Κ.Ι. 
  4. Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
  5. Π.Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
  6. Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
  7. Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
  8. Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
  9. Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
10. Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
11. Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
12. Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
     Από την Β' κατηγορία
  1. Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
  2. ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
  3. Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
  4. Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
  5. Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ 
  6. Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Η κληρωτίδα όπως αποδείχθηκε είχε "κέφια" αφού έβγαλε δυο πολύ δυνατά παιχνίδια αυτά μεταξύ Εικοσιμίας-Α.Ε. Κεφαλονιάς και Παγκεφαλληνιακού-Προόδου Ιθάκης. 
Στα υπόλοιπα αναμένεται η εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσουν οι "δυνατοί".
Η κληρωτίδα ανέδειξε τα παρακάτω ζευγάρια: 

α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
2.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ε.Κ.
4.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
5.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
6.
Α.Ο.Κ.Ι. - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
7.
Π.Α.Ο  ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘAKΗΣ
8.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
9.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Οι αγώνες είναι διπλοί και  οι πρώτοι, αυτής της σειράς αναμένεται να οριστούν το Σαββατοκύριακο 20 & 21/9/14 και οι επαναληπτικοί επίσης το Σαββατοκύριακο 27 & 28 του ίδιου μήνα με την προϋπόθεση να έχουν οι άδειες τα γήπεδα.
Οι δηλώσεις:
Ηλίας Κουρκουμέλης πρόεδρος Ε.Ε.Π. &. Κ.Ε της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
"Να ευχηθώ μια καλή χρονιά σε όλους, να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς, με ηρεμία χωρίς προβλήματα και όλοι μαζί να φέρουμε σε πέρας και με επιτυχία την χρονιά. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλύτερη από την περυσινή, όπου οι σεισμοί μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα κυρίως γηπεδικά τα οποία χάριν των προσπαθειών της Ένωσης ξεπεράστηκαν επιτυχώς και ολοκληρώθηκε αίσια το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο.
Φέτος η συμμετοχή των ομάδων ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά στα τελευταία χρόνια και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό".
Κώστας Βαρτελάτος πρόεδρος Διλινάτων
"Θα πω καλή χρονιά σε όλους μιας και βρεθήκαμε όλοι μαζί. Δε θα μιλήσω για ευνοϊκή ή μη κλήρωση απλά θα πω ότι για τα Διλινάτα ήταν καλή ανεξάρτητα τον αντίπαλο αφού αποφύγαμε το ταξίδι στην Ιθάκη που θα είχε πρόσθετα έξοδα σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία. Έτσι για αυτόν και μόνο λόγο θα πω ότι σταθήκαμε τυχεροί. Οι ομάδες λίγο πολύ είναι γνωστές μεταξύ τους και επαναλαμβάνω χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο μας ήταν καλή".
Νίκος Φωκάς πρόεδρος Φωκάτων
"Κληρωθήκαμε με μια εύκολη αντίπαλο την οποία σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε. Με την ευκαιρία να ευχηθούμε υγεία σε όλους, διοικήσεις, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και δημοσιογράφους, να είναι μια καλή χρονιά και να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και κύπελλο.
Τέλος όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το άθλημα να προσπαθήσουμε να το ανεβάσουμε ένα επίπεδο πιο ψηλά από την προηγούμενη χρονιά".
Δημήτρης Καλιβωκάς Α.Ο. Σάμης
"Καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι και ελπίζω το φετινό πρωτάθλημα να μην έχει μεγάλα προβλήματα ειδικά στο γηπεδικό. Τώρα όσον αφορά το κύπελλο, η Σάμη κληρώθηκε με τα Ομαλά, σε ένα θεσμό που ενδιαφέρει άμεσα την ομάδα και είναι ένας από τους φετινούς της στόχους. 
Φέτος θέλει να κάνει μια πολύ καλή πορεία. Ξεκινήσαμε ήδη πολύ καλά ενισχυμένοι για να φτάσουμε τους στόχους μας. Η Σάμη φέτος έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη κάτι που πέρυσι δεν καταφέραμε για διάφορους λόγους.
Φώτο από τη σημερινή κλήρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου