Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 8

Ξεκίνημα με στόχο να χαρούν το ποδόσφαιρο στον Παλληξουριακό


Χτες το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, όπως σας είχαμε ενημερώσει, είχαμε την «πρώτη» της φετινής περιόδου και για τους «ερυθρόλευκους» του Παλληξουριακού.
Στο γήπεδο παραβρέθηκαν πάνω από 20 ποδοσφαιριστές με όρεξη, διάθεση και ενθουσιασμό για να χαρούν την χρονιά και το όμορφο παιχνίδι της ομάδας τους.
Απουσίαζαν ακόμη 7-8 ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται για διάφορους λόγους εκτός του νησιού.
Αφού μοιράστηκε το αθλητικό υλικό από τον έφορο, στη συνέχεια μίλησε στους ποδοσφαιριστές ο αντιπρόεδρος της ομάδας ιατρός κ. Γάλεμπ Ντιουάνι (απουσίαζε ο πρόεδρος) και το μέλος της διοίκησης κ. Δημήτρης Μαρκάτος οι οποίοι καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές και ανέλυσαν το σχέδιο και τους στόχους της διοίκησης για την φετινή χρονιά.
Στη συνέχεια ο λόγος στους δυο γενικούς αρχηγούς της ομάδας Μάκη Θωμά και Χρήστο Χαρίτο που με τη σειρά τους καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές.
Στη συνέχεια έγιναν εργομετρικά, λιπομέτρηση και άλλες βασικές μετρήσεις χρήσιμες για τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή ώστε να φανεί  σε τι επίπεδο από πλευρά  φυσικής κατάστασης βρίσκονται.
Προπονητής για μια ακόμη χρονιά ο Διονύσης Λιονάτος, ο οποίος θα συνεχίσει το έργο που είχε αρχίσει πέρυσι από τα μισά της περιόδου όταν και ανέλαβε τον Παλληξουριακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου