Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14

Ντεμπούτο σήμερα για τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς (φώτο)


Ιστορική η σημερινή ημέρα για τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς αφού έκανε τα ντεμπούτο του σαν μια νέα μελλοντική ποδοσφαιρική δύναμη στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο.
Η ομάδα του Τάκη Φωή βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όπου ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της «παρθενικής» της επίσημης εμφάνιση της στον ποδοσφαιρικό «χάρτη» του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου και τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις με αρχή την επόμενη Κυριακή για το κύπελλο Ερασιτεχνών και αντίπαλο τον Παλληξουριακό στον Άγιο Αντώνη.
Στο δυναμικό της διακρίναμε δυο γενιές ποδοσφαιριστών, αυτή των έμπειρων «μπαρουτοκαπνισμένων» ποδοσφαιριστών, που ήρθαν στην ομάδα να την βοηθήσουν στην αρχή που είναι και το δυσκολότερο κομμάτι και αυτή των νεαρών παιδιών της Ακαδημίας.
Έτσι τα νιάτα και η εμπειρία αναμένεται να δημιουργήσουν ένα καλό σύνολο για το μέλλον.
Προπονητής όπως προαναφέραμε ο Τάκης Φωής, ένας επιτυχημένος κόουτς με πολλές επιτυχίες και σοβαρή δουλειά στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στη Κεφαλονιά. Μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που χάρισε τον τίτλο του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας στον Α.Ο. Διλινάτων πριν τρια χρόνια.

Το sportsthea εύχεται στον νεοσύστατο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς μια καλή πορεία και επιτυχίες στη συνέχεια.
Φώτο από την ιστορική πρώτη της ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου