Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 3

Εθνική Άμμου: Με "άρωμα" Κεφαλονιάς η αποστολή για τα προκριματικά Π.K. 2015


Ο κ. Στέφανος Σοϊλεμές ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Ποδοσφαίρου Άμμου για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2015, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν 5-14 Σεπτεμβρίου στην ιταλική πόλη Γιέσολο.
Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Θωμάς (Θύελλα Αργολίδας), Παπαευστρατίου, Γκρίτζαλης, Παπασταθόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Αμανατίδης, Κωνσταντακόπουλος, Μακρής (ΑΟ Κεφαλληνία), Καρακάσης (Άτλας), Καφαντάρης (Φίλιππος Αθηνών), Λιγνός (ΑΣΑΑ Μάνη), Καραμπάς (Αβαντίς).
Η ελληνική ομάδα έχει κληρωθεί στον 1ο όμιλο μαζί με την Αγγλία (παίζει μαζί της στις 5/9 και ώρα 12:30), την Ιταλία (6/9, 18:45) και τη Μολδαβία (7/9, 11:15).
Συνολικά οι όμιλοι των προκριματικών είναι έξι των τεσσάρων ομάδων. Στην επόμενη φάση προκρίνονται 16 ομάδες (οι δύο πρώτες στη βαθμολογία και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες), σχηματίζοντας τέσσερις ομίλους των τεσσάρων. Οι επικεφαλής των ομίλων παίρνουν το εισιτήριο πρόκρισης στα τελικά της Πορτογαλίας.
«Στην αποστολή καλέσαμε αρκετά νέα παιδιά που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς εκτός της επιβράβευσης για την προσπάθειά τους θέλουμε να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες, συμμετέχοντας σε μια πολύ μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Ο όμιλος μας είναι δύσκολος, όμως πιστεύω ότι είναι εφικτό να προκριθούμε στην επόμενη φάση», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Σοϊλεμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου