Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14

Τουρνουά Βετεράνων ΣΒΑΕ στην Πάτρα (Tournament veteran SVAE Patras)


Με την επιτυχημένη συμμετοχή τεσσάρων   αθλητών του Κ.O.A., ολοκληρώθηκαν με επιτυχία  το Σάββατο  13/9  το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις  της Α.Ε.Τ. Νίκης Πατρών οι αγώνες τένις του Πανελλαδικού G2 Βετεράνων, πρωταθλήματος του ΣΒΑΕ.
Η Αντωνάτου Θάλεια κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία γυναικών 45+ νικώντας στον τελικό την Σκούφαλου Ελπίδα 6-2  6-4.
Παρουσία αθλητή μας είχαμε και στον τελικό στην κατηγορία διπλού ανδρών 35+, όπου ο Κουλουμπής Γιώργος με συμπαίκτη τον Ζωγραφάκη Δαυίδ  ηττήθηκαν από τους Λαλιώτη Αντώνη – Γεωργακόπουλο Γεώργιο 6-0  6-7  10-6.
Είχαμε ακόμη και τέσσαρες παρουσίες αθλητών μας στους ημιτελικούς ανδρών στις κατηγορίες τους.
Πιο συγκεκριμένα οι Κουλουμπής Γιώργος και Μαγουλάς Σπύρος  στην κατηγορία 35+ αγωνίσθηκαν και ηττήθηκαν από τους Καρέλα Νίκο και Καραχάλιο Νίκο  με 6-2  6-3  και 6-2  6-3  αντίστοιχα, ενώ στην κατηγορία 45+ ο Καππάτος Διονύσης αγωνίσθηκε και ηττήθηκε από τον Αγγελή Σπύρο  με 6-4   6-3.
Επίσης οι Καππάτος Διονύσης με τον Μαγουλά Σπύρο αγωνίσθηκαν στον ημιτελικό διπλού ανδρών 35+  όπου ηττήθηκαν από τους Λαλιώτη Αντώνη-Γεωργακόπουλο Γεώργιο  με 6-4  2-6  10-8.
Επόμενο ραντεβού είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διοργανωθεί στην Αθήνα τον επόμενο μήνα.
Φώτο από τους αγώνες
 DM
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου