Κυριακή, Νοεμβρίου 30

Του έκοψε την "φόρα"..... Στο "Χ" και 1-1 στο ντέρμπι του Αγίου Αντωνίου (ΦΩΤΟ)


Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι.  1-1
                                  
Σταμάτησε το σερί του Α.Ο.Κ.Ι. στο 7Χ7 ο Παλληξουριακός
Η 8η αγωνιστική τελικά δεν ήταν η τυχερή του Α.Ο.Κ.Ι. αφού σήμερα το απόγευμα φιλοξενούμενος του Παλληξουριακού στον Άγιο Αντώνη, άφησε εκεί δυο σημαντικούς βαθμούς, τους πρώτους του στο φετινό πρωτάθλημα.
Η ισοπαλία 1-1 μπορεί να μην επηρέασε την απόσταση με την επόμενη ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα, αφού για αυτό φρόντισαν Εικοσιμία και Διλινάτα και το μεταξύ του «Χ» όμως σταμάτησε ένα επιτυχημένο σερί 7Χ7 νίκες.
Να αναφέρουμε ότι Ληξουριώτες διαμαρτύρονται για ένα γκολ που τους ακυρώθηκε σαν οφσάιντ.
Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες είχαν μια ισορροπημένη παρουσία και τους γηπεδούχους μετά τα δεκαπέντε πρώτα λεπτά να ανεβάζουν στροφές αφού έπρεπε να βρουν τρόπο να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα μετά από δυο συνεχόμενα και ανεπιτυχή αποτελέσματα ώστε να μην χαθεί και άλλο πολύτιμο έδαφος.
Φάσεις και γκολ
Στο 13’ θα έχουμε την πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους όταν ο Βουκελάτος θα φύγει στην αντεπίθεση μετά την πάσα του Λυκούδη, όμως πιεζόμενος από τον Ζερβό θα σουτάρει άστοχα από το ύψος της περιοχής άουτ.
Στο 15’ οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν με τον Ζάβαλη να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ, μετά την πάσα από δεξιά του Μαυροειδή.
Ο Βουκελάτος με ένα ανάποδο ψαλίδι  στο 33’ θέλει να απειλήσει τον Μαρκέτο αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.
Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους σε γκολ που τους ακυρώθηκε σαν οφσάιντ.
Στο 39’ θα έχουμε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για ένα γκολ που θα τους ακυρωθεί. Συγκεκριμένα ο Τοτζάι θα βγάλει την σέντρα από δεξιά στον Ηλ. Αντωνάτο με τον τελευταίο να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα και τον Α΄βοηθό να παραμένει στη θέση του με τη σημαία σηκωμένη υποδεικνύοντας οφσάιντ τον σκόρερ που φαίνεται όμως να καλύπτεται.
Μεγάλη ευκαιρία να πάει η ομάδα του προηγούμενη στο σκορ για το ημίχρονο θα χάσει ο Μαυροειδής όταν στο 44’ μέσα από την μικρή περιοχή θα νικηθεί στο πλασέ του από τον Αγκούσι που σώζει με το σώμα.
Τελικά το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ.
Στο δεύτερο και στο 51’ ο Λογκόνης θα βρει τον Βουκελάτο, αυτός θα κατεβάσει την μπάλα και θα πιάσει ένα δυνατό σουτ που θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μαρκέτου.
Γκοοοοοοολ για τους γηπεδούχους που θα προηγηθούν 1-0
Είμαστε στο 64’  και οι γηπεδούχοι που έχουν ξεκινήσει πιο «ζεστά» στο δεύτερο ημίχρονο θα καταφέρουν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Καμινάρης αλλάζει μετά από εκτέλεση κόρνερ την μπάλα με τον Τοτζάι, αυτός θα βγάλει την σέντρα από αριστερά στην περιοχή και ο Ηλ. Αντωνάτος θα σηκωθεί ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά θα δώσει προβάδισμα στους "ερυθρόλευκους».
Γκοοοοοοολ και 1-1 για του «μελανόλευκους»
Λίγο μετά οι φιλοξενούμενοι και πριν προλάβουν να σταματήσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων θα φτάσουν στην ισοφάριση με τον νεουσελθόντα Πολλάκη ο οποίος εκτελεί συρτά το φάουλ επιτυγχάνοντας το 1-1 για την ομάδα του.  
Νέα καλή στιγμή για τους Ληξουριώτες στο 75’ με τον Σπ. Μαρκάτο να γυρίζει παράλληλα τη μπάλα προς την εστία του Αγκούσι, όμως εκεί που έπρεπε δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του στην πορεία της να την σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 88’ ο Α.Ο.Κ.Ι. με τον Πολλάκη θα πιάσει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Μαρκέτος θα πέσει στην αριστερή του γωνία και θα αποκρούσει τη μπάλα.
Πέναλτι θα ζητήσουν στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι για χέρι στην περιοχή του Α.Ο.Κ.Ι. μετά την σέντρα του Λούλουδα, όμως ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Σπ. Μαγουλά.
Παλληξουριακός: (Δ. Λιονάτος), Μαρκέτος, Μαρκάτος Σ., Ζερβός (74' Πρεντάνος), Λαδάς, Αντωνάτος Κ., Ζάβαλης, Λούλουδας, Τοτζάι (63' Αδηλίνης), Μαυροειδής (53' Καμινάρης), Μαρκάτος Σπ., Αντωνάτος Ηλ.
Α.Ο.Κ.Ι.: (Σπ. Παπαδάτος), Αγκούσι, Κλειτογιάννης, Καππάτος, Λυκούδης, Κόμητας, Λογκόνη (61' Πολλάκης), Δεστούνης, Πολλάτος Αλ. (56' Ευτυριάδης), Βουκελάτος, Παπαναστάσατος, Λαμπρόπουλος. 
Με την ευκαιρία να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Κ.Ι. Διονύση Πολλάτο και στη σύζυγο του Άντζυ να τους ζήσει το νεογέννητο μέλος της οικογένειας Πολλάτου.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου