Τρίτη, Νοεμβρίου 18

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου



ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Α'   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Καθάρισαν» οι φιλοξενούμενοι την 6η αγωνιστική  με 3 νίκες έναντι 2 των γηπεδούχων
Α.Ο.Κ.Ι.-Διλινάτα συνεχίζουν «αγκαλιά» στην κορυφή
Σιγά-σιγά μπαίνουμε κοντά στο 1/3 του πρωταθλήματος και η κατάσταση όσον αφορά την 4αδα αλλά και την ουρά παραμένει ρευστή.
Στην κορυφή για τα εισιτήρια των playoffs φαίνεται ότι θα τα διεκδικήσουν έξι ομάδες, ενώ και κάποιες που βρίσκονται παρακάτω έχουν δικαίωμα να πιστεύουν στο όνειρο.
Όσον αφορά στην «ουρά», μετά το σπουδαίο Χ των Πρόννων στην Ιθάκη με τον Οδυσσέα, η κατάσταση μπλέχτηκε και πλέον θεωρούμε ότι αυτές οι δυο ομάδες θα παλέψουν για την 11η θέση. Μια θέση που οδηγεί στον παράδεισο της Α΄ κατηγορίας.
Όσο για τη διαιτησία, λες και την ματιάσαμε με τα καλά που γράφαμε και αυτή την αγωνιστική, σε γενικές γραμμές δεν τα πήγε πολύ καλά... Στον πειθαρχικό έλεγχο επανήλθαν στις αρχικές αυστηρές τους παρουσίες με αποτέλεσμα οι κάρτες αυτή την αγωνιστική να είναι πολλές και μάλιστα 39 κίτρινου χρώματος και 10 κόκκινου!!!! 
Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να πει ότι οι περισσότερες δεν ήταν επιβεβλημένες. Σε κάποιες μάλιστα και να ήθελαν να μην βγάλουν ήταν αδύνατο να μην το κάνουν.
Από πλευράς ενδιαφέροντος, ήταν μια αγωνιστική  που οι φιλοξενούμενοι   έκαναν «πάρτι». Το θέαμα και η αγωνία ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και σε κάποια γήπεδα είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο με εναλλαγές στα σκορ, πάθος, δύναμη, νεύρα και πολλές κάρτες. 
Μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ο Α.Ο.Κ.Ι. όπου στο ντέρμπι των Κεραμειών απέναντι στην Εικοσιμία, με υπηρεσιακό προπονητή τον Γ. Ευτηριάδη, που εδώ πρέπει να πούμε ότι διαχειρίστηκε άψογα το ματς, πήρε σπουδαίο διπλό που τον κρατάει αήττητο στην κορυφή, συγκάτοικο με τα Διλινάτα. 
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι της Ιθάκης και το μεγάλο «Χ» των Πρόννων με αντίπαλο τον Οδυσσέα. Γεγονός που έφερε και τον πρώτο τους βαθμό. Μάλιστα ήρθε σε μια εποχή μεγάλης αμφισβήτησης για την ομάδα του Γ. Κουρκουμέλη στέλνοντας μήνυμα ότι θα είναι παρόν στη συνέχεια!
Τα επίσης πρωτοπόρα και αήττητα Διλινάτα σε ένα πολύ επεισοδιακό, στο τέλος του παιχνίδι, με πέντε κόκκινες κάρτες και τέσσερα γκολ επικράτησαν του δυνατού Πυλαριακού με σκορ 3-1 και έτσι δεν αφήνουν τον Α.Ο.Κ.Ι. από την αγκαλιά τους.
Τη νίκη της αγωνιστικής, μετά από αυτή του Α.Ο.Κ.Ι., πέτυχε η Πρόοδος Ιθάκης. Η ομάδα του Κ. Πίππου και των πολλών προβλημάτων, ύψωσε «ανάστημα» απέναντι στον Παλληξουριακό επικρατώντας 1-0. Μια ήττα για τους Ληξουριώτες που ήταν η πρώτη φετινή!
Η πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. των «δέκα» και πάλι, επικράτησε του Παγκεφαλληνιακού, που να πούμε ότι το πάλεψε πολύ, με σκορ 3-2 και συνεχίζει σε τροχιά 4αδας.
Τέλος, σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας ήταν και η 2η φετινή νίκη των Φωκάτων, που «σκότωσε» την Σάμη στις Κεραμειές επικρατώντας δίκαια της αντιπάλου τους με σκορ 2-1. Μια νίκη που τα κάνει πιο άνετα για τη δύσκολη συνέχεια και παράλληλα τα φέρνει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα με τους Σαμικούς που βλέπουν τα όνειρα τους για μια συμμετοχή στην 4αδα να χάνονται πολύ νωρίς.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  2-2
Οι καιρικές συνθήκες ήταν τέλειες και ο αγώνας άκρως σημαντικός και για τις δυο ομάδες. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την παραμονή τους στην Α’ κατηγορία και φυσικά οι λογαριασμοί δεν έκλεισαν εδώ.
Μάλλον οι σκέψεις της παραμονής κυριάρχησαν στο παιχνίδι και έτσι, από πλευρά θεάματος, μόνο το τελευταίο μισάωρο κάτι μας παρουσίασε.
 Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  1-0
Το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Ιθάκης διεξήχθη το παιχνίδι μεταξύ Προόδου και Παλληξουριακού. Ο καιρός ήταν πολύ καλός χωρίς πολύ ζέστη κάτι το οποίο διευκόλυνε τον κόσμο να παρευρεθεί και να παρακολουθήσει αυτό το σημαντικό και για τις δύο ομάδες παιχνίδι.
Στην μια πλευρά η μαχητική Πρόοδος των σημαντικών προβλημάτων από τιμωρίες και κάρτες και από την άλλη ο γνωστός δυναμικός Παλληξουριακός χωρίς τον ηγέτη του Λούλουδα.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  2-1
Σε ένα πολύ ενδιαφέρον και με πολλές φάσεις παιχνίδι το Σάββατο το απόγευμα στις Κεραμειές τα Φωκάτα έχοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ίσως στην καλύτερη φετινή τους μέχρι τώρα εμφάνιση,  πήραν την δεύτερη νίκη τους και βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία.
Αντίθετα η Σάμη για μια ακόμη αγωνιστική προβλημάτισε αρκετά, είχε ένα νεκρό πρώτο ημίχρονο και μετά το 2-0 εις βάρος της προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση αλλά πλέον ήταν αργά.
Παρόλα αυτά θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι αφού έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες στο τέλος. Σίγουρα όμως τα Φωκάτα και μόνο για την προσπάθεια, τη "δίψα" για τη νίκη αλλά και το πάθος που έβγαζαν στον αγωνιστικό χώρο άξιζαν τη νίκη. 
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  1-3
Σε ένα παιχνίδι που το τέλος του χαρακτηρίστηκε από υπερβολική ένταση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα συνέχισαν τις επιτυχίες με μια αγχωτική νίκη επί του Πυλαριακού και πέτυχαν το 6Χ6.
Η νίκη τους ήταν αγχωτική και αυτό οφείλεται στην σθεναρή αντίσταση των τυπικά γηπεδούχων της Πυλάρου.
Στο τέλος υπήρξαν αρκετά νεύρα και δημιουργήθηκε μια ένταση στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετές κάρτες κόκκινου – κίτρινου χρώματος, από τον διαιτητή κ. Π. Κομητόπουλο. Ευτυχώς όμως χάριν στην επέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πράγματα έμειναν εκεί.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.  0-1
Ασταμάτητος ο Α.Ο.Κ.Ι. πέρασε και από τις Κεραμειές και την Εικοσιμία παίρνοντας ένα σπουδαίο διπλό στο ντέρμπι αγωνιζόμενος μάλιστα από το 22’ με αριθμητικό μειονέκτημα αφού ο Ηλ. Κοσμάτος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Δ. Βασιλόπουλου.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο, όπως συμβαίνει στα περισσότερα ντέρμπι, στην αρχή ήταν μοιρασμένο και με τους φιλοξενούμενους να πατάνε κάπως καλύτερα. Από το 22’ που έμειναν με δέκα προσπάθησαν να κλείσουν τους διαδρόμους στην εστία του Αγκούσι δίνοντας χώρο στους γηπεδούχους, έτοιμοι να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  2-3
Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με συνεχείς αλλαγές στο σκορ, επίσης την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Α.Ε.Κ. πέρασε νικηφόρα τον Παγκεφαλληνιακό επικρατώντας τελικά 3-2.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και παρότι αγωνίζονταν με «δέκα» είχαν την κατοχή και κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα, αφού οι γηπεδούχοι πρόσεχαν ιδιαίτερα την άμυνα τους δίνοντας χώρους στους αντιπάλους τους.
Το παιχνίδι πάντως ήταν πολύ καλό σε γενικές γραμμές και κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου που το παρακολούθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους σε αυτό το διάστημα αλλά για άλλη μια φορά θα χάσουν ένα παιχνίδι στο γκολ παρά την πολύ καλή τους παρουσία.
Ημέρα των Φιλοξενούμενων η 6η αγωνιστική... δύο νίκες οι γηπεδούχοι
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "2"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "2" στις νίκες αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν 2 και οι φιλοξενούμενοι 3!! Επίσης είχαμε και μία ισοπαλία.
Δεκαπέντε (15) ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική, όσοι και την προηγούμενη, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν πολύ επιβαρυμένο αφού βγήκαν από τα τσεπάκια των "αρχόντων" του Σαββατοκύριακου μόνο 10 κόκκινες!!
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά 39!!!! κίτρινες κάρτες, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και για να επανέλθουμε στα "φυσιολογικά"...
Αήττητες συνεχίζουν και παραμένουν ακόμη μόνο οι ομάδες: Α.Ο.Κ.Ι., Διλινάτα, ενώ τη χαρά της νίκης συνεχίζουν να μην έχουν γευθεί, μετά από έξι αγωνιστικές, οι Πρόννοι και ο Οδυσσέας Ιθάκης αφού στο μεταξύ τους ντέρμπι έκαναν "μοιρασιά".
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους 6 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, την   αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
2 νίκες για τους γηπεδούχους, για τους φιλοξενούμενους και μία ισοπαλία.
Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι συνεχίζει να μην εμφανίζεται η "λευκή" ισοπαλία μετά από τις έξι πρώτες αγωνιστικές!!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, η 6η αγωνιστική ημέρα ήταν σημαντικά πεσμένη........ Σημειώθηκαν 18 συνολικά τέρματα. Δηλαδή 14 λιγότερα από την προηγούμενη.
Σκορ είχαμε και στα 6 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτό μεταξύ Α.Ε.Κ. - ΠΑΓΚΕ στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, συνολικά 5!!
Στα γκολ επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι που πέτυχαν  10 έναντι  8 των γηπεδούχων.
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα είναι των Α.Ο.Κ.Ι, Α.Ε.Κ. με 20 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα του Α.Ο.Κ.Ι., με γκολ παθητικό. 
Χειρότερες επιθέσεις μέχρι τώρα είναι αυτές των Φωκάτων και των Πρόννων με γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα,  των Πρόννων με 32 τέρματα παθητικό.
Περισσότερες νίκες έχει ο Α.Ο.Κ.Ι. και τα Διλινάτα, από 6!!
Περισσότερες ισοπαλίες η Α.Ε.Κ., με τον Παλληξουριακό, τον Οδυσσέα Ιθάκης και την Σάμη που έχουν από 2.
Περισσότερες ήττες οι Πρόννοι 5.
Λιγότερες νίκες ο Οδυσσέας Ιθάκης και οι Πρόννοι με 0!!
Λιγότερες ήττες Α.Ο.Κ.Ι. και Διλινάτα με 0!!
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 39!!!  Οι περισσότερες (11) στο παιχνίδι Εικοσιμίας - Α.Ο.Κ.Ι. στις Κεραμειές με διαιτητή τον κ. Δ. Βασιλόπουλο. Πολλές ήταν επιβεβλημένες και δίκαιες πρέπει να πούμε.
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική θα πούμε ότι ήταν πολύ επιβαρυμένο (φετινό ρεκόρ), αφού είχαμε 10 κάρτες τέτοιου χρώματος.
Στον πίνακα των σκόρερ δεν είχαμε αλλαγές, αφού ο Εμιλιάνο της Α.Ε.Κ. πέτυχε 1 αυτή την αγωνιστική. Έτσι έχουμε 1ο τον ποδοσφαιριστή των "κιτρινόμαυρων" με 10 γκολ και ακολουθούν ο Γ. Βουκελάτος του Α.Ο.Κ.Ι. ο Ηλ. Αντωνάτος του Παλληξουριακού και ο Διον. Τζωρτζάτος των Διλινάτων με 6, ενώ ακολουθούν αρκετοί με 5 τέρματα ή λιγότερα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΥΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
2 – 2
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
1 – 0
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
1 – 3
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2 – 1
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2 – 3
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
0 – 1
 
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι
18
6
6
0
0
20
1
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
18
6
6
0
0
13
1
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
13
6
4
1
1
16
6
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
11
6
3
2
1
20
7
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
11
6
3
2
1
12
5
6.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
7
6
2
1
3
13
10
7.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
7
6
2
1
3
7
14
8.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
6
6
2
0
4
5
14
9.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
5
6
1
2
3
10
8
10.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3
6
1
0
5
6
14
11.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
2
6
0
2
4
8
22
12.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
1
6
0
1
5
5
32
Η επόμενη αγωνιστική (7η  22-23/11/14)
1.
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ - ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ
3.
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
4.
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ - ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
5.
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
6.
Α.Ο.Κ.Ι. - ΑΟ ΣΑΜΗΣ
Τα + & Τα - 
  Στα συν της αγωνιστικής 
* Στον Μιλτ. Σέρρα που την Κυριακή στο νικηφόρο αγώνα των Φωκάτων με την Σάμη πήρε τα γάντια του τερματοφύλακα, ελλείψει άλλου και έπαιξε κάτω από την εστία της ομάδας του και μάλιστα πολύ επιτυχημένα αφού όπου και όποτε χρειάστηκε φώναξε παρόν!!
Για όσους δεν γνωρίζουν, τόσο ο Μιλτιάδης όσο και ο δίδυμος αδελφός του Παναγιώτης, εκτός από πολύ καλά παιδιά  και ποδοσφαιριστές είναι και καλοί διαιτητές στο μπάσκετ!!! 
Κρυφά ταλέντα τα Σερράκια!!!
* Στον Α.Σ.Κ που με το εκπληκτικό του ξεκίνημα και το 6Χ6 που έχει κάνει βρίσκεται στην 1η θέση και μάλιστα με δυο βαθμούς διαφορά από τους επόμενους. Πολλά μπράβο στον Λεωνίδα αλλά και το Θανάση Μουίκη που κάνουν τα πάντα για την ομάδα που αγαπούν.
* Στον ΝΕΟΛ, που στην πρεμιέρα παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα, επικράτησε για το πρωτάθλημα της Β΄ΕΣΚΑΗ στην παράταση του Αχαιού και έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.
Στον Αλ. Πολλάτο που κάθε φορά που σκοράρει αφιερώνει την επιτυχία του δείχνοντας τον ουρανό, στην αδελφή του Άννα που έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από κοντά μας. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι η Αννούλα θα χαίρεται εκεί ψηλά με τις επιτυχίες του Α.Ο.Κ.Ι. και των αδελφών της!!
* Στον Α.Ο.Κ.Ι. και τα Διλινάτα για την φετινή εντυπωσιακή τους πορεία και το 6Χ6 στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας!
Στην επιστροφή του Σπ. Παπαδάτου στους πάγκους των γηπέδων μας. Ο νεαρός κόουτς αυτή την φορά επέστρεψε για τον Α.Ο.Κ.Ι.. Επέστρεψε για να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του νταμπλ!!!
* Στην μαραθωνοδρόμο Μαρία Καμινάρη που με μια συγκινητική προσπάθεια όπως η ίδια την περιγράφει, κατάφερε να μπει στο Καλλιμάρμαρο και να τερματίσει, στον μεγάλο Μαραθώνιο της Αθήνας, έστω και αν κινδύνεψε η υγεία της!! Τέτοιες ενέργειες αναδεικνύουν το μεγαλείο της ψυχής του ανθρώπου και του αθλητισμού...... Μπράβο Μαρία!!
* Στα δυο νέα κορίτσια της τοπικής διαιτησίας που παρά το αρχικό τους μούδιασμα στα παιχνίδια που έπαιξαν την Κυριακή στη συνέχεια τα κατάφεραν... Χρειάζονται και αυτές τον χρόνο τους, αλλά πολύ περισσότερο τη βοήθεια των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών και θα βρουν τον δρόμο τους.
  Στα πλην της αγωνιστικής 
* Σε κάποιες μέτριες διαιτησίες, αλλά και σε κάποιες κακές γενικότερα συμπεριφορές στα γήπεδα μας, που πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν τέλος, βρε παιδιά. Έχουμε που έχουμε φοβερό ποδόσφαιρο μη το "τραυματίσουμε" περισσότερο.
* Και αυτή την φορά στην κατάντια των αγωνιστικών χώρων της Κεφαλονιάς... κανείς δεν το παίρνει σοβαρά, κανείς δεν κάνει τίποτα...... Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα παραλίγο να έχουμε σοβαρό ατύχημα σε πρόβλημα εκτός γηπέδου. Ευτυχώς που αντέδρασε σωστά ο Τάκης και τη γλίτωσε. 
Για φανταστείτε νάταν κάποιο παιδάκι τι ντράβαλα θάχαμε!
Σε αυτούς που θέτουν σε κίνδυνο την καταβολή της τακτικής επιχορήγησης στα Ερασιτεχνικά Σωματεία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο soccerplus ο πρόεδρος της τοπικής Ε.Π.Σ. και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. κ. Βαγγέλης Μαζαράκης. Ε... αν το .... καταφέρουν και αυτό τα σαΐνια μας, θα έχουμε πιάσει πάτο!!!!
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΣ

«Τρένο δίχως φρένο» ο ΑΣΚ! Νίκησε με ρεσιτάλ τριπόντων και την Δύμη 

και έκανε το 6 στα 6 στην Α2 ΕΣΚΑ-Η

Ένα «τρένο δίχως φρένο» παραμένει ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, ο οποίος νίκησε και την ισχυρή Δύμη στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης»  με 71-60 και έκανε το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η.
Πλέον ο ΑΣΚ, εκτός του γεγονότος ότι βρίσκεται εδώ και εβδομάδες μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας, πλέον απέκτησε και διαφορά δυο βαθμών από τους διώκτες του!
Με τον Θοδωρή Μπαχο εκτός λόγω τραυματισμού και με τους Χατζή, Βαλλιανάτο, Αγγελάτο και Καλαφάτη να παίζουν τραυματίες, ο ΑΣΚ έβγαλε το «μέταλλο» που χαρακτηρίζει την ομάδα του Λεωνίδα Παπαδάτου και κατάφερε και κέρδισε  ένα σπουδαίο παιχνίδι.  
Βαθμολογία Α2 ΕΣΚΑΗ
(Σε 6 αγώνες)
Ομάδα
Βαθμ
Αγων
Νικ
Ηττ
Μηδ
Επιθ
Αμυν
Διαφ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
12
6
6
0
0
409
341
68
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ
10
6
4
2
0
398
387
11
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
10
6
4
2
0
379
309
70
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
10
6
4
2
0
375
313
62
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
10
6
4
2
0
373
336
37
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π
9
6
3
3
0
382
380
2
ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
9
6
3
3
0
356
358
-2
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
9
6
3
3
0
314
286
28
ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
9
6
3
3
0
382
364
18
ΔΥΜΗΣ Α.Ο.
9
6
3
3
0
401
407
-6
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
8
6
2
4
0
305
358
-53
ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
7
6
1
5
0
249
276
-27
ΠΥΡΓΟΣ 99
7
6
1
5
0
314
407
-93
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ
7
6
1
5
0
253
370
-117
Η επόμενη αγωνιστική (7η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
23/11/14
2:00:
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
19/11/14
7:30:
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΔΥΜΗΣ Α.Ο. - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ
19/11/14
7:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ. - ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
19/11/14
7:00:
ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ - ΑΥΣ
ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
19/11/14
5:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
19/11/14
7:30:
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π - ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
19/11/14
9:00:
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
ΕΦΗΒΟΙ
Κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες σε τμήματα υποδομής όπως είναι ο Έσπερος Πατρών, οι Έφηβοι του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά προσπάθησαν για το καλύτερο και έκαναν καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του στη β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, γνώρισαν όμως την  ήττα με 72-62 στο Αργοστόλι.
Η ομάδα μας εμφανίστηκε συγκροτημένη και παρουσίασε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μία πολύ καλή εικόνα. Η δουλειά του Σάββα Κυριακίδη φαίνεται πλέον, στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής του ΑΣΚ.
TELIKO SHMA NEOL
ΑΝΔΡΕΣ
Ν.Ε.Ο.Λ.: Με το δεξί στην πρεμιέρα 89-80 τον Αχαιό στην παράταση 
Η ανδρική ομάδα του ΝΕΟΛ κατάφερε να μπει με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Β-ΕΣΚΑΗ επικρατώντας στην παράταση του Αχαιού Γ.Π.Σ. μετά από ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. 
Τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο που έστειλε το ματς στην παράταση,  μεγάλες διακυμάνσεις στο σκορ, εναλλαγές στο ρόλο του πρωταγωνιστή, μαζορέτες ντυμένες στα χρώματα της ομάδας από τη σχολή της Σάβως Λιβιεράτου, που χόρευαν στις αλλαγές των δεκαλέπτων αλλά και κερκίδες γεμάτες με κόσμο και φυσικά happy end!
Η επόμενη αγωνιστική
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
23/11/14
1:00:
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
12/12/14
8:00:
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΑΧΑΓΙΑ 82
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου