Κυριακή, Νοεμβρίου 23

Πήραν το ντέρμπι των ουραγών οι Πρόννοι 3-1 τον Πυλαριακό και ανάσαναν βαθμολογικά


Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  3-1
                                  
Επιτέλους νίκη για τους Πρόννους και τι νίκη!!! 3-1 τον Πυλαριακό 
Ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση και ανάσαναν βαθμολογικά
Την πρώτη τους νίκη, την κατάλληλη στιγμή και αντίπαλο πέτυχαν σήμερα το απόγευμα στα Τζανάτα οι Πρόννοι στο ντέρμπι των ουραγών με αντίπαλο τον αποδεκατισμένο Πυλαριακό με σκορ 3-1.
Έτσι οι Πρόννοι σαν καλοί...... οικοδεσπότες παραχώρησαν την θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα στον σημερινό τους αντίπαλο και ξεκόλησαν μετά από 6 αγωνιστικές από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. 
Η νίκη τους μάλιστα αποκτάει ιδιαίτερη αξία αφού είναι συνέχεια της σπουδαίας ισοπαλίας στο Βαθύ με τον Οδυσσέα δηλαδή δυο επιτυχίες με τις ομάδες που θα παλέψουν μαζί τους για την σωτηρία.
 Η Πύλαρος πια βρίσκεται στην τελευταία θέση και κάτι πρέπει να γίνει στη συνέχεια για να μπορεί να ελπίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει.
Φάσεις και γκολ
Γκοοοοοοολ για του φιλοξενούμενους που θα προηγηθούν 0-1
Είναι μόλις το 6’ όταν μετά την προσπάθεια του Θαν. Κουλουμπή από αριστερά και το λάθος των αμυντικών ο Ορ. Κουλουμπής θα κερδίσει την μπάλα έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ θα την στείλει στα δίχτυα του Λιναρδάτου «παγώνοντας» τα Τζανάτα.
Μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν χάνουν οι γηπεδούχοι στο 40’ όταν ο Ζαπάντης ανατρέπεται από τον Μπαλάι μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος παίκτης που θα  αστοχήσει στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Φλαμιάτου σπαταλώντας την καλύτερη μέχρι εκείνη τη στιγμή ευκαιρία για τους Πρόννους.
Έτσι χωρίς να αλλάξει το σκορ και τους φιλοξενούμενους μπροστά θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Γκοοοοοοολ και ισοφάριση 1-1 για τους γηπεδούχους
Στην επανάληψη με εσωτερική αλλαγή τον Λιναρδάτο στην επίθεση και τον Γκουντή στο τέρμα οι Πρόννοι θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν στο 47’ με κεφαλιά του Κ. Κουρκουμέλη ύστερα από κόρνερ του Ζαπάντη.
Γκοοοοοοολ και ολική ανατροπή 2-1 για τους γηπεδούχους και πάλι
Στο 65’ θα έρθει η ανατροπή και το 2-1 για την ομάδα του Γ. Κουρκουμέλη με πολύ ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κ. Ζαπάντη.
Γκοοοοοοολ με εκτέλεση πέναλτι και τελικό 3-1 για τους Πρόννους.
Το τελικό 3-1 και το «κλείδωμα» της νίκης των γηπεδούχων θα έρθει στο τέλος μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τραυλού. Πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Θ. Κουλουμπή.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τον κ. Σπ. Μαγουλά και Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι: (Γ. Κουρκουμέλης), Λιναρδάτος, Μπεσλίκας, Σπαθής, Μαγουλάς, Στέλλος, Κουρκουμέλης Κ., Κουτροκόης, Ζαπάντης, Γκούντης, Παππάς, Τραυλός.
Πυλαριακός: (Κ. Κουγιανός), Φλαμιάτος, Κουλουμπής Θ., Γασπαρής Γ., Φούκας, Κουλουμπής Ορ., Ποταμιάνος Αλ., Γασπαρής Ν., Μακρής (70’ Σταμούλης), Καλαφάτης (80’ Πνευματικάτος), Αλυσανδράτος, Μπάλαι (46΄ Μαρκαντωνάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου